Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: FakeAccount, 01 Şubat 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Zeka, Sex, Uyku(Bölünmeden), Bilgisayar Multi-Oyun... aynen[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 küpe ne alaka ? :P[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Numb Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yaşadığımız günlerin yanındaki '' loop 1'' click ini kaldırmaktır.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 müzik eşliğinde eğlence-kafayı bulma-kızlar(cinsellik we aşk anlamında) spor-maçlar-uyku-müzik-Tv-internet vs. vs......:D
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tabii ki de gelecek nesil için yada insanl1k açisindan insanlar için çok büyük seyler buluslar teoriler aletler vs birakmaktir[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayat iğrenç bişi. yaşam belirsizliktir.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:142/melancholy/depression)|
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Maedhros_Laorx, 01 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki: said: FakeAccount, 01 Şubat 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Zeka, Sex, Uyku(Bölünmeden), Bilgisayar Multi-Oyun... aynen +1[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bir dilim ıslak kek :P (çükülatalı :D)[signature][hline]Efsane geri döndü...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ufacık bır top[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hayat; Bazı sorumluluklar isteyen, Aşkın oldugu bir yaşam..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Gülerken bile Acı cekmek .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Uzun İnce Bir Yol...[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kağıt kalem...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bana göre hayat muhtemelen başka hiçbi yerde alamiycaın tatların olduğu yerdir, acı olur tatlı olur ekşi olur, öldükten sonra veya herhangi bi zmn bilemiyorum başka yerdede yaralanmak, aşık olmak, hediye alıp sevinmek, kankalarla takılmak, film izleyip etkisinde kalıp hayal kurmak fln gibi şeyler vardır belki ama ya yoksa diyip bunlar için yaşamaya değer bana göre[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bence hayatın anlamı insanın üstüne yakısanı giymesidir.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 01 Şubat 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 nerden biliyorsun adam belki tikky[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayatın anlamı kendini ifade etmektir isteyenle tartışabilirim :D
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bir bardak kahve iyi bir kitap sessiz sessiz yağan kar müzik rahat bir koltuk bunlardır hayatın anlamı. ha, bir de hayatın anlamını aramak var ki bu da cevabını bulamadığınız sürece anlam kazanan bir süreç[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky
Öne çıkan mesajlar