Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Hayatın Anlamı Ne??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
FakeAccount, 01 Şubat 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
Zeka, Sex, Uyku(Bölünmeden), Bilgisayar Multi-Oyun...

aynen[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
yaşadığımız günlerin yanındaki '' loop 1'' click ini kaldırmaktır.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
tabii ki de gelecek nesil için yada insanl1k açisindan insanlar için çok büyük seyler buluslar teoriler aletler vs birakmaktir[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 01 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
said:
FakeAccount, 01 Şubat 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
Zeka, Sex, Uyku(Bölünmeden), Bilgisayar Multi-Oyun...

aynen

+1[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
bana göre hayat muhtemelen başka hiçbi yerde alamiycaın tatların olduğu yerdir, acı olur tatlı olur ekşi olur, öldükten sonra veya herhangi bi zmn bilemiyorum başka yerdede yaralanmak, aşık olmak, hediye alıp sevinmek, kankalarla takılmak, film izleyip etkisinde kalıp hayal kurmak fln gibi şeyler vardır belki ama ya yoksa diyip bunlar için yaşamaya değer bana göre[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
bir bardak kahve
iyi bir kitap
sessiz sessiz yağan kar
müzik
rahat bir koltuk

bunlardır hayatın anlamı. ha, bir de hayatın anlamını aramak var ki bu da cevabını bulamadığınız sürece anlam kazanan bir süreç[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes""
Fedor Dostoevsky
  • Yeni Oluştur...