Foxx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ev deedleri rare olucak, malas expansioni gelmeden once deedleri bankalarinizdan ve inventorylerinizden cikartin. Deedlerin yerlerini house tool lar alicagi icin butun deedler deger kazanicak. Yerinizde olsam butun paramla deed alirdim, benden soylemesi....[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bankalardan ve inventoryden çıkarıp nerede saklıycaz ki???? heh...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 iyi guzel walla :) süfer hatta...locklayıweriim girip :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ok...Benim Evde bağlantım ayn 8 inden beri kesik..Kafeden takılıyorum Atl Açılırsa eve atcam Deedleri...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 atl açınca eve atmanın bi anlamı kalmayacak çünkü şu an aosa upgrade ediyorlar serverı eğer deedleri silerlerse şimdi silecekler anlayacağın ama silmezler bence sadece vendorlardan kaldırırlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abi bütün parayıda deed e yatırmnak sakat iş milletin deed i rare görüp satın alması için üstünden 1-2 yıl filan geçmesi lazım bence[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 zaten deedleri checke çevirmişler silmişler yani parasınıda bankaya atmışlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 eve lockladıklarınız duruyormu yani?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 acildi ya ehe yine kapandi maintenance icin ama acilir birazdan ama ben yaticam evde sadece backpack ve bankteki deedler degisti bu arada digerleri duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar