Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcra konusunda bilgisi olan avukat

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

senmi icraya veriyorsun?
Avukat degilim ama tecrubemi anlatim
borclu bir firma vardi benim sirkete
yurtdisi kaynakli ve trden cekildigi icin bisi yapamioduk...
Avukatlarla konusup bi sekilde yolbulduk o yolda yurtdisinda o ulkede sirket acip o sirketi benim sirketin uydu subesi yapip bu sekilde borcu toplayabilecektik

Ama yine olmadi cunku firma acilis tarihi eski olmasi gerek filana getirdiler yalan olduk 😝☹
Sosyal ağlarda paylaş

eu-tr vatandaşı eu da yaşayan birinin 10k civarı borcu var, borçlu olduğu kkişinin de ona 20k civarı borcu var 2010 da 10k için dava açmışlar arkadaşa şimdi icra vs kağıdı gelmiş ama o da o sırada EU da dava açmış ve uluslararası icra şeyine kararı vermiş, onlar da biz tr adalet bakanlığına gönderiyoruz bunu cevap gelene kadar para ödemeyin demişler ama şimdi tr de miras kalan şeyler için icra başlatmışlar sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

bunla ilgili uluslar arası çalışan bi avukat lazım sana ya, normal avukat yaramaz yani. Uluslararası olmasada sirf icra konularıyla ilgilenen bi avukat gerek, çünkü bisürü otuboku oluyor benim arkadaşım avukattı paso extra araştırma yapması gerekti hep. Hazır bilen birine sormak en iyisi illa bi açığından yararlanıp durdurabiliyorsun.

kolay gelsin nediyim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...