taros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sizce en iyi reklam filmi hangisi? Benim bundan sanırım 4 sene önce yayınlanan Levi's ın reklamıydı.Hani kızla oğlan yan yana koşmaya başlıyordu duvarları filan deliyordu. Hem işlediği konu hemde herandelin müziğiyle tam bir reklam. Yani hala aklımdan çıkmadığına göre bana göre en iyi reklam filmiydi o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Dünyanın en iyi reklamı Peugeot 407 reklamı. İzleyin hak vericeksiniz. Fon müziğinde iyi kötü çirkin çalıyor.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bence cem yilmazin doritos reklami baya iiiydi çok gülmüstüm....:):):):):)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dans eden arabada fena deil citroen reklami[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tek kelime: whaaszzeEAAAAAHHHHH???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ge Dap Paaaaaaaa[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hondamıydı hundaimiydi 600 küsür kadar çekilen bi reklam vardı araba parçaları bırbirini etkiliyoru domino taşı olayı gibi fln. ama adını bile hatırlayamadığıma göre akılda kalıcı değilmiş. Doritos reklamı çok güzel ama cem yılmazın baya bi etkisi var orda. bence gofretti kesinlikle. orjinal hikaye. akılda kalıcı komik müziğine bayılıyom ve ampulü de sevdim :D[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Citroen fena değil.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Oo o gofreti reklamları harika "Bir Eti Gofreti Alana Diğeri Aynı fiyata" "Eti Gofreti Kulakçıklarını kesin Birgün lazım olur"[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben valla hala schweppes in ilk reklamında kaldım çok güzeldi bence şu çita lı olan yanlız ürünün adını doğru yazamamış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: rayka, 26 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki: ben valla hala schweppes in ilk reklamında kaldım çok güzeldi bence şu çita lı olan yanlız ürünün adını doğru yazamamış olabilirim ewet ya oda çok gzl yeni reklami daha da gzl bence timsahli olan..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ayrıca aramaya inanmak derse birileri ben küfredicem :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Aramaya inanmak =P[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet ya timsahlı olan da çok güzel.ama cem yımazın doritos reklamına da hani çok sevdim demeden geçemicem.bi de onların kamara arkası çok komik cem yılmaz bi sürü espri falan yapıyo :)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 espirisi bi yana herif bi küfür ediyo ztn gülüyosun direk...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tek bildigim avea reklamlari olmadigi.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Doo_m, 26 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki: said: rayka, 26 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki: ben valla hala schweppes in ilk reklamında kaldım çok güzeldi bence şu çita lı olan yanlız ürünün adını doğru yazamamış olabilirim ewet ya oda çok gzl yeni reklami daha da gzl bence timsahli olan.. ilk reklamı da timsahlıydı toplam 3 reklam var ilki mangal partisi 2. restoranda geçen 3. deniz kıyısı.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 citroen c4.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 adidas veya niketı 2 kişi koşuyolardı birbirlerini ıslatiyolar en sonunda reel madridin otobüsü bunlara su sıçratiyordu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ritmix :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tam zitti ama en igrenc reklamda eti brownninki kadin hjepsini agzina tikamaya calisio ama sigmadi icin kenarlari felan igrenc oluyo ya eskiden cok severdim ama bu reklamdan sonra yemez oldum uehe[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 t-mac'in reklamda güzel[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 reklamın iyisi kötüsü olmaz aslında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Naike Football ı hiç birşeye deişmem.[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ewet nike in brezilyo portekiz reklami da çok gzl di...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar