Disappear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 biryere upload etmem gereken bir film var elimde ama torrent yapmasini bilmiyorum yardimci olabilecek biri varmi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hangi torrent programını kullanıyosun?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 azureus icin; file>create a torrent sonra ordan ayarlayip olusturursun. azureus en cok kullanilan torrent programi, digerlerini bilemiyorum. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bittornado kullaniyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 azureus en bilinen program ve en çok kullanılan bencede onu kullan[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 p2m olayından haberiniz yokmu yaw? Cok daha kolay oluyor...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ? o nedir?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Torrent p2p yani peer to peer mantığı Baskasının bilgisayarından senin bilgisayarına dosya alma/yollama p2m ise peer to mail Yani mail adresinden dosya paylasımı Bu GB lık mail adresleri cıkınca akıllının biri bulmush Iyı de etmis :) Kendi programı var upload ediyosun Sonra dl etmen cok rahat oluyor ve hızlı tabi + koy nete dursun mail kapanana kadar ki o da zor yani Hic mail kapattıramadım simdiye kadar Su an ezginin günlüğünü upload ediyorum mesela Sanırım 6 album fln attım[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 p2m olayi ilgincmis, ama maile dosya upload isi turk'u asar. her zaman oldugu gibi ancak somururuz :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hayır asmaz Biliyorum asmadığını 1.si kendim upload ediyorum 2.si bunu yapan insanları biliyorum... Son anbumler Tr filmler falan var su anda nette Ayrıca assa bile sonucta sen kendin icin atıyosun Istemezsen vermezsin sifresini, kalır orda Guvenli bir yontem Tabi su an yurtdısı cıkısları problemli olduğu icin Ornek gmail den dl yavas oluyor :) Yoksa edip akbayram full u bu gece indirecektim Bir arkadas saolsun (turk bu arada) :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Şu işi biraz daha açsan ne gerekir ne yapılır :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 gece 02.27 su an Msj larıma bakmak icin girmistim Gozume carptı Ayrıntılı bir msj atacağım Bayramdan sonra...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... edit => basmayaan tuslara oluummmm :D [Bu mesaj Smooth tarafından 21 Ocak 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bekliyorum valla 4 gözle[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu konu hakkında yazı yazacağım dedim ama bilemiyorum forum kurallarını ihlal etmis olur muyum? Karakedi ye PM atmıstım amaa cvp vermedi Kararsızım....[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Buradan[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar