Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir dosyayi nasil torrent yapariz?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Torrent p2p yani peer to peer mantığı Baskasının bilgisayarından senin bilgisayarına dosya alma/yollama

p2m ise peer to mail Yani mail adresinden dosya paylasımı Bu GB lık mail adresleri cıkınca akıllının biri bulmush Iyı de etmis :)

Kendi programı var upload ediyosun Sonra dl etmen cok rahat oluyor ve hızlı tabi + koy nete dursun mail kapanana kadar ki o da zor yani Hic mail kapattıramadım simdiye kadar
Su an ezginin günlüğünü upload ediyorum mesela Sanırım 6 album fln attım[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır asmaz Biliyorum asmadığını 1.si kendim upload ediyorum 2.si bunu yapan insanları biliyorum...

Son anbumler Tr filmler falan var su anda nette
Ayrıca assa bile sonucta sen kendin icin atıyosun Istemezsen vermezsin sifresini, kalır orda Guvenli bir yontem Tabi su an yurtdısı cıkısları problemli olduğu icin Ornek gmail den dl yavas oluyor :) Yoksa edip akbayram full u bu gece indirecektim Bir arkadas saolsun (turk bu arada) :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
Sosyal ağlarda paylaş

gece 02.27 su an Msj larıma bakmak icin girmistim Gozume carptı Ayrıntılı bir msj atacağım Bayramdan sonra...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...

edit => basmayaan tuslara oluummmm :D

[Bu mesaj Smooth tarafından 21 Ocak 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...