undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 nasıl kapatıyolar bu kapıyı yawww ben dıezde hıc goremedım ama x de bu kacıncı a..q. yeter be baska kapı war mı abysee e gırmek ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 İçinden geçebilirsin.Biraz kasman gerek sadece,tam ortadan girebiliyorsun.Giremezsen exit/selectchar yapıp,hayaletken girmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eee ılk kapıdan gectık de 2. kapıdan gecılmıoo a.q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ondanda gecersin,kas biraz :D[signature][hline]Buzkirpisix İrc.zurna.net #knightonline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 basardımmmmmmmm ıcerdeymmm yupıııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 nasıl geçiosun olm içinden neyin içinden geçiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 duwar macrosu deniyolar :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yoo aadmlar kapıyı kaapamıs ortadan gecılıooo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 macro diil aslında da ole cıktı azımdan bi cesit bug ishte hani duwar arkasına gecip abbyste lootla saa sola ates edip gurt olduruolar ya[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 nassıl kapıyı kapamısh girish kapısının onune insan barikatı mı kurulmmush?[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Castle siege war da da aynısını yapsalar olmaz mı acaba??? Nasıl taktük ama :D Gerçi aynı hadiseyi, bi 30 kişi bi anda falan yapacak da içeri dalacaklar :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 o deil underin bahsettigi sanirim senin dedigin oraya gidisin olmamasi bu oradaki savasi kazanan clan kapatabilir sadece bayrak dikilir önce sonra kapanir sadece bir daha ki haftaya kadar o clan açip kapayabilir kapilari[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 BEn de zaten Bug kullanarak kapının içinden geçme hadisesinden bahsediyorum. Eğer normal bi zamanda kapının içinden Buzkirpisinin sölediği şekilde geçebiliyosan, Castle siege War'da niye geçemeyesin??[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taranta Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben ilk delosa gittigimde olmustu kapıya kadar birilerini takip ederek gittim adam gecti kapı kapalı ben gecemiyorum mesaj yazmıstım adama onda kapı acık gozukuyodu biraz zorladım gectim kapının ortasından soylenildigi gibi bug sanırım gecen klanda birisine olmus oda gecebilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kapının ortasına gidin tam böle girin kapıya sonra mouse ile ileri ve sağ sol yapın[signature][hline]Firearrow the Assassin [code=php]When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar