Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warcraft 3 icin taktik

Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

Undeadken hep kullandığım ve %80 sonuç aldığım bir taktiğim var. Oyunun başında Crypt Lord basarken bir yandanda ghoul çıkarıcaksın. Crypt Lord çıkar çıkmaz cesetlerden 5 tane beetle yapıp marketimsi binadan rod of necromancy alıp ürettiğin her birimle birden rusha çıkıcaksın. Genellikle düşmanı 4'e birlik bir eziciklikle yakalarsın. Ama düşman nightelfse bu taktik hiç bir işe yaramaz.[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"
Sosyal ağlarda paylaş

pardon dedıgın saldırız bıcımıne katılıyorum ama aklıma bıse takılşdı elflera karsı ıse yaramnaz demıssın sebebı nedır o ırkında hızlı gelısmesemı yoksa benım bılmedıgım bıse mı war ayrı not salık arabalarını nezaman kullanırsın[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

canım benim ben kaç yıl bnette w3frozen throne oynadım nickim SoLid di belki bilirsin.Beetle rush yapan o kadar az kişi gördümki hepside yenildi ;onun yerine çok daha etkili taktikler var , Dreadlord + fast exp git bu taktikden 1000 kat daha iyi.5para etmez bu kadar diyorum...[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Sosyal ağlarda paylaş

bak taktiği aynen yaziyim sana başlar başlamaz acolyteleri gönder madene ghoulu da oduna ana binayi tikla c-c yap madene sağ tıklayıp tabi ... acolyt nin birini al ana binanın hizasında olacak şekilde crypt onun biraz önüne (ana binanın önünde kalsın) ziggurat koy şimdi 50-60 altının falan var biraz bekle 180 olur olmaz altar ı koy (geride olsun) bunu yapınca zaten ilk ziggurat bitmeye yakındır 2 tane ghoul bas oduna doğru sonra 2 ziggurati koy madene yakın olsun altar bitmeye yakin tomb of relics yapcan ki heroyu cikarken bitmis olsun 130 altina yapiosun (bu arada ghoul basmayi ihmal etme hero cikana kadar en az 5 tane olmali) bastigin hero oynadigin adama göre değişmeli hep dl basmican yani mesela orc la oynuyosan dk basip gruntlara sleep atçan surround (etrafını sarıp) kesicen bunun icin araya aldigin adam yokmus gibi ustunden yurumeye calis tom ortasindayken senin birimlerin atack yap (orc lar undeadle oynarken genelde blademaster alip acolytlerini kesip seni kanser ederler bu yüzden dust of apperance almayi unutma bu NE icin de gecerli) neyse taktige dönelim paran olunca ilk bastigin ziggurati upg et ki noob rushı yeme dl bastıysan tabiki death coil e vercen rod of necromancy de aldıysan hç durma creep kasma adamın base ine dal adam orcsa sindirebilir barrow lar yüzünden bi yandan ghoul basmaya devam et gerisi için stabil bişey yok başarılı olamazsan kaç zaten kasma ana binayi geliştirip slaughter hause basip obsidian aban bu arad örümcek falan bas takıl yani crypt lordla oynicaksan aynı anlattığım gibi başla ama altardan sonra graveyard bas (ceset olsun) arada bi ziggurat ta basabilirsin paran olursa 5 tane ghoul odun için yeterli hatta 4 bile iyi graveyardın olduğuna göre crypt fiend (örümcek basabilirsin) bu ikisi en çok kullanılan tacticlerdir gerisi senin becerine kalmış bol oyun oyna bol replay izle replay izlerken heronun ne yaptığına değil adamın basede ne yaptığına bak hangi sırayla ne yapıyo bütün paranı asla bi anda cort diye bişey basmak için kullanma mesela 2 ghoul bastın diyeli bekle onlar dolana kadar paranla bişey yapabilirsin ama 3-4-5-6... devam edersen paran ortada ghoul olmamasına rağmen az olacaktır kısayolları öğren oyun başlamadan adama gl hf falan deme genelde UD nin ihtiyacı oluyo hele adam orcsa bi de dua et adamı konuşarak oyala creep yapaken aradan heroya sleep atıp itemi çalabilirisin benim çok hoşuma giden bişey mesela uehauhea işte böyle[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

walla nedıyım sımdı bazı ana kurallar wardır
1.herzaman rakıbıne saldır hızlı erken saldır.
2.rabını herzaman ızle kontrol et nerde napıyoo.
3.yenemedıgın dusmanı ekonomı ıle yenersın kendı ekonomın salamsa bırak basıne saldırma ona altın yerı aldırma.
4.unutmayın kı herolar cok onemlıdır herosuz bır full orduyu herolu az bı ordu alır.
5.herzaman 3 hero kullanın (kulana bıldınız kadar)kjullanamıyosanız orenene kadar deneyın.
6.herolarınızı tabıkı kombınelı olması ıse yarar(en ıyı 3 lu human cekıc atan su bıdılık salık weren pala öburude su amana we su sumonu cıkardan )
7.herolarınızı herzaman karsıdakı nasıl oynuyosa ona gore secın(kombatı gerek duyuyosanız ona gore yok savunma yıkacaksanız ona gore)
8. savunma hıc ıse yaramaz basında ordun ve heron yoksa
9.unıtelerı nekadar karısık kullanırsan oksadar ıyı
mesela adam undeatlerde ordu popılasyonuna agırlık wermıs yukardakı
ne bılem ıste ırkın ne ıse o ozelıklerı kullan yok ywaslatma yok hız artırma yok atak artırma yok adam ele gecırme yok necromensery yok
marketlerı bosa komamıslar ırklara gore awantajları war ork larınkı salık agırlıklı hız undeathlerınkı adam cogaltmakta toprak genızletmekte(kendı topraklarınca canı hızlı dolar normalden) elflerınkı gene allengıllı yok gece sawas artırıcı yok mana hızlandırıcı yok zarar gorulen yere tel falan. human can artırma koyun sawunma falan fılan gereksızde gorulse
ork hız artı adama renegatıon wermesı onemlı hayat cok kurtarırtauren cheaften da hıs vede atak artırıcılarda hıs werıyo kı abaaa o kaplum ba tauren elf okcusunu sollar
human sawasa gırer gırmez guruba hızlı renegatıon ıse yarar koyun yapma ohh ohh hero bıraz temısler
elf walla gece yap saldır ama undeatse yapma ıse yaramaz
undeat o necromensery ve toprak yapmayı al sawas gırınce oldugun yerde kullan.
10. hıc bırzaman karsınız dakı heroda mana bırkmayın eger cala bılıyosanız.
11.karsınızdakı heroya ılk dalaın alın ama kacırıyosa bosa kovalayıpta unıtelerınız dayak yemmesın hemen topraga ataklayınkı yanındakılere wursun.sızde eger adam unıtenıze heronusa dalıyoa gerı kacırın o o unıteyı kovalarken ordunuz onu dosun.
12.altıncı ozellıkler herzaman ıyıdır karsınızdakıler kullandırmayın mum kun oldugunca.
13.starbolt ve heal yamuru altında elflerle saldırmayınkesemıyosanız mountaın kınglerı telıkelıdır barınca uzerlerıne ceker ordunuza tekrardan we durmadan kontrol ederek satdırtın.
14.orklarda wudu warken ya hawadab basın alın herosunu karadan alamzsını eneyı degıldır onekoyacak kadar yada gerı cekılın mol mol kalsın oldugu yerde yok ulkeye gırıyo ılla durduracam dıyosanız kesın ne bılem uyuyun hoplatın cekıc atın bayıltın ucurun kurba yapın koyun yapın yapın ıste butarz seylerı kesecek seyler cok war
15.undeatlerı herzaman 2 3 defa oldurmenız lazım dır heh sımdı adamınızı cdı ıle calması dıkkat samanları once alın pls .cokta guclu unıtelerı yok tur okdar ama oldurup oldurup duracanızkı dırılıp dırılıp duracaklar sumon kıllerlı bıseler ıse yarar yada dovub gerı cekın bıda dovunkı ortada ceset kalmasın.
16.human knhtı we yawaslatıcısından daha telıkelı bıse goremedım
17.hero oldurun ılk basta ama herzaman salıkcısını ılk basta alın yoksa atanız bosa gıder
18 herzaman tek unıte boku cıkar red aler2 gıbı ne o apo apo apo yapın on tarafa on force arkayada arka force cunku ordunuzun bır kısmı wurur ken dıger kısmı wurmaz o vurmayan kısınları rangetcı yapacanız ıste.
19.elfı ulkesınde orkları doctoru warken undeatlerı salıkcısı warken + o ondekı haywan almak sordur ınsanlar bınası guclu o bıraz warsa sawunma zorlar.

daha baska aklıma sımdı bıse gelmedı ama unutmayın erken we antılerıyle saldırmak +herolarınızı kullanmak onemlıdırkı macı almanızı salar[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 01 Şubat 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
canım benim ben kaç yıl bnette w3frozen throne oynadım nickim SoLid di belki bilirsin.Beetle rush yapan o kadar az kişi gördümki hepside yenildi ;onun yerine çok daha etkili taktikler var , Dreadlord + fast exp git bu taktikden 1000 kat daha iyi.5para etmez bu kadar diyorum...

1- Seviyeli konuş, tanıdığın değilim.
2- Mesajıma iyi bakarsan "dene" demişim. Denesin kendi karar versin istersen? Senin gördüğün beetle rush yapanlar beceriksizse birşey diyemem, dediğim gibi bu taktikle %80 kazandım.[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 01 Şubat 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
beetle rush ı nooblar yer sadece be, scout eden erken grave gören adam zaten önlemini alır..

eurobattle nette bi adam nicki nttdt (server 1. si) orc oynuyo 200 e yakın oyun kazanmasına rağmen sadece 12 oyun kaybetti ve bunların 9 tanesi bug loss (yani disconnect oluyo loss sayılıyo falan) geriye kalan 3 oyundan 2 sini undead e karşı kaybetti bi tanesi zkc clanından rai diye biri dreadlord alip sleep le adami tarumar etti oyun 7 veya 8 dakka sürdü ben hayatımda böyle bi hezimet görmemiştim UD nin yaptığı rush öyle de güzel yenir ki dumur olursun UD oynamyı biliyosa imba dır her türlü koyar replayi var istersen atabilirim haksız olduğunu kendin de görürsün[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucunbiri, 01 Şubat 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
said:
LasT_SuRviVoR, 01 Şubat 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
beetle rush ı nooblar yer sadece be, scout eden erken grave gören adam zaten önlemini alır..

eurobattle nette bi adam nicki nttdt (server 1. si) orc oynuyo 200 e yakın oyun kazanmasına rağmen sadece 12 oyun kaybetti ve bunların 9 tanesi bug loss (yani disconnect oluyo loss sayılıyo falan) geriye kalan 3 oyundan 2 sini undead e karşı kaybetti bi tanesi zkc clanından rai diye biri dreadlord alip sleep le adami tarumar etti oyun 7 veya 8 dakka sürdü ben hayatımda böyle bi hezimet görmemiştim UD nin yaptığı rush öyle de güzel yenir ki dumur olursun UD oynamyı biliyosa imba dır her türlü koyar replayi var istersen atabilirim haksız olduğunu kendin de görürsün

onlar 24 saat bilgisayar oynayan gosular; ona bakarsan humana fiend basan lamer oluyodu , durandal ggosu humanları fiendlerle yendi .Madwolf gosu olmadıgına göre yapmaması bence daha iyi.Gosularla normal oyuncuları karıstırmayın.

öbür arkadasa :
denedim denemeden niye konusayım;bana beetle rush yapan adam 1.14 de lvl 30-lvl 29 cıvarlarındaydı ; ama eger karsında o skillde biri varsa taktik senin zararına olur...

laf dalası yapmıcam nasılolsa cok biliyosunuz çok warcraft oynadınız herkes gosu türkiyede .[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 01 Şubat 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
Nightelflere karşı olmamasının nedeni 2 tane-
1-)Base binaları seni yer.
2-)Wispler summonları yok eder.

1 bınalarının hepsının saldırmadını bılıyosun saten o rusha on force la gıdılıyo evlerı hero bınasını en onemlısı up bınasını alsan vede yıkmayıp kusatmada bıraksan bıle zor o elfın cıkarması senı
2 amele atak omutu ıle calısma o sıkılı bellı bır alana ısaretlıceksın vede amele o alanınortasına gelene kadar patlamaz adam saten on force o ameleyı ona yedırmek mesele

sahsen ben elflerle oynamasını sewmesem ınan elımı bıle surmem cok zordur o ırkla oynaması (elflerle herkes oynayamaz)

eger amelenın arahatca sumonlar ıcın patlatırım dıyosan bu konu hakkında senle tartısırım[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

orklarlamı allah kolaylık wersın karsında elf undeat warsa rushı atlatırsan ıyı aslında goclu bır kuvvetın var buyuculerınde ıyı hero sıkılerınde fena sayılmaz madem acemısın bak ılk salık weren heroonu cıkar bır kactane grul ılk upını yap herzaman kı gıbı mutlaka arkanda okcunda olsun
not bu oyun bılgısayara karsı oynamakla orenılmez
salıkcı heronun heal ozellıgı en onemlısı olsun senın ıcın hatta atak gıcunun artması ıcın yılan sumon dıkmesınede wer yap groulunu bırazda okcu ole sawas bu ılk saldırı tarzın olsun
sen sada solda sawasırken bına numara wer we sawas esnasında ordan asker basa bılırsın ulken ole oldugun yer arasında monster yoksa cıkısını herona wer warsa elleme orda bırıksın sen sawasmayı surdurduk ce uplara doru gıt yanı tauren cıkarmayada calıs tabı 2 cı katta ıken doktor we atak artırıcılara da basla cıkarma ama onların uplarını yap 3 katta hayda tauren hayda atak artırıcı doru adama
not oyunu kazanmanın 100 de 90 nı bence herzaman aktıf olmazndır mesela savasırken up yapman sawasta unıte cıkarman bunlar senın awantajın olur ornegın olmadı senı puskurttuu ama sen base de adam basmıssın hazırsın tekrar saldırmaya 1 bole 2 bole derken ekonomısı olan artı bu hareketı devam ettıremeyen kısı kaybeder
son not bılgısayara karsı oynayarak asla orenemessın[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

drake lord +lvl up ne anlamadım bı yay anlarım neymıs

galıba yanşlıs anlasıldım hemen saldırın derken lvl 1 0 a 0 experıans saldırın demedım heronuzun ve 2 3 askerınız cıkar cıkmaz alacanız ıdbınız de basıt cana warlar wardır heralde onları alın nere olursa olsun lvl 2 3 olunur bole yerlerde ortalama 1 altın yerım galıba hemen sızı 2 yapar gercı nerdekı harıtalarla oynuyosunuz bılmem neyse olun ve en az 1 sıkılle adama saldırın kı ıs koly olsın ıs lvl dısarda almaya kalırsasa mıllet anlasma lıgıbı lvl 5 olmadan kımse kımseye saldırmaz ben ole bır durumda son askerlerle basarım adamı lvl 5 carı ne yapabılırkı o duruma madem dolanıp 5 te gelecek bana ben de armut toplamam galıba en az 34 olurum bıdılık monsterlarla

ornek ıce crown mapı hero 1 asker kosedekı 3 tane bıdılık seyler war onu dakka bılmem kac hero + 3 4 asker onde ıkı altın yerı olan basında 4 tane ayı bekleyen yer..dakka bılmem kac o altın yerınınonundekı heal yerıne hero 7 8 asker basında buyuk bır ayı artı gorunmeyen atak anın da cıkan 4 tane kucuk zımbırtı . ondan sonra mars adama tanı busıra gecedır we bır melem base gezıyodur alın bole seyler tabı[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...