karpuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Yorum yapmak istemiyorum ki dinleyenler şaşırsın komik olsun. :) Bir hayli komik bir şey olmuş. Neyse dinleyelim görelim. Download için Tık! edit: Eksisozlukten komutanuçantekme yapmış bunu [signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 10 Ekim 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 eheh pek güzel olmuş. Tutmayın enişteyi:) Bu şarkının orjinali neydi yoksa potpori mi yapmışlar... [Bu mesaj Freak tarafından 10 Ekim 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Harika ahahahahaha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ehüehü komutanuçantekme yi eksi sozluk zirvelerinde görmüştüm beklenir :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 süper eheheheheheh[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sarkının adı hakiki tosun metal bu arada.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kanal7 yi acın oynuyo hehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 lol..[signature][hline]4 ayı & 2 buçuk kartal gücünde FRP_Master made in Turkey,made in Design. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hadi davranın sazlara kızlar hadi.. develer.. deve.. * dana dandan nadnad nadnadnandnandan * at murattır yeşillikde ottur * dana dandan nadnad nadnadnandnandan * tencere yuvarlanmış seninki benden kara vurmasana yav paşaya vurulurmu vurmasana ya paşayım ben aaaahhh ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh * dana dandan nadnad nadnadnandnandan * heyheyhey yeşil vadiye bakın heyheyhey yeşil vadiye bakın heyheyhey yeşil vadiye bakın heyheyhey yeşil vadiye bakın üüü daaaaaayt. * zırırırırızıırıızıı * tutmayın küçük enişteyi. HAKİKİ TOSUN PAŞA BENİM ! * dana dandan nadnad nadnadnandnandan * benim eşşşee uymuşlarsa kaçmış olabilir salak lafını katiyen kabul etmiyorum bütün kabaat eşşekte * dana dandan nadnad nadnadnandnandan * ahh bugün aptallığın üzerinde lütfü ne kadar aptalsın canım * şak * ne kadar aptalsın * dana dandan nadnad nadnadnandnandan * ne zaman öldüm ? ben çok iyi adamdım yav. * dana dandan nadnad nadnadnandnandan * yeşil vadi iyidir lütfüde iyidir * dana dandan nadnad nadnadnandnandan * bana karşı göstermiş olduğunuz ne gösterdiler öyle değil bana değil bana karşı göstermiş olduğunuz öyle değil,eşşoluşekler bir sürü namussuz ırz düşmanları of yeter bea.. BEN KÖR GENÇ BİR DİLENCİYİM HEDE HÖDÖ HOOOOOOLEY ![signature][hline]4 ayı & 2 buçuk kartal gücünde FRP_Master made in Turkey,made in Design. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ulan ! ben bunu hep kafede dinliyordum eha adını bilmiyordum :) süper ya tesadüfen bulduk :) süper ya bide kırıcan mı belimi nin punk cover'i var onu kesinlikle dinlemelisiniz.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Deve ne alaka ya[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Süper Olmuş HUauhauha :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 10 Ekim 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Begenmedım. Cok bayık.. Kemal sunal fılmlerınden quoet'lar yapmıslar ama bı noktadan sora bayıyıo[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sonra i'm the man who walks alone dioy euah[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 lol[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 gzlmiş[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hadi davranın sazlara kızlar hadi.. *!elektro girer* *!Sheref iptal*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: BlaCk_DmC, 11 Ekim 2004 00:27 tarihinde demiş ki: Begenmedım. Cok bayık.. Kemal sunal fılmlerınden quoet'lar yapmıslar ama bı noktadan sora bayıyıo Bence de biraz bayık bazı yerleri ama 2-3 öldürücü noktası var kanımca. "Davranın sazlara kızlar, tutmayın küçük enişteyi, develer deve, hieeyt"[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 daha bayıklarını dinledim apey güzel bi sound'a oturtulmuş bence...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 cok ii yaaa...[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ben gülemedim beah.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ya arkadaslar bole telefon isletmelerinin yada bunun gibi mp3lerin bulundugu siteleri bilen var mi ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 www.sezyum.com[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 abi deli ya saz felan[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 elvyn orda bulamadim ole mp3ler... Nerde ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar