Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi sorunum

Anason

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar 2 ayliga yakin bir kedim var, sokak kedisi, tekir cinsi. tam piskopat bi hayvan. veteriner arkadasimin soyledigine gore bunlarla kucukken elle oynamamak gerekiyormus cunku ele alistigi icin buyuyuncede sevemiyorsunuz ve her elinizi uzattiginizda oyun sanip saldiriyor, benim sorunumda aynisi. elimin halini gorseniz korkarsiniz. artik hayvan kendini asti uzaktan elimi goruyor 10 metre kosup elime atliyor ve butun gucuyle isiriyor, su an sadece aci veriyor ama 2 ay sonra filan koparicagini dusunuyorum. yapabilcegim birsey var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
eline istemediğin, daha doğrusu istemediğim birşey yaptıgı zaman gazete veya herhangi bir yöntemle istemediğini ve kızdıgını belirtmelisin. gazeteyi rulo yapıp, hafifçe poposuna dokundurman yetebilir :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 139)
Sosyal ağlarda paylaş

lol abi ne poposu cinnet gecirdim 3 saat once kafasina sertce vurdum, bildigin yumruk attim ama yok hayvanda delirdi bu sefer yapisti koluma birakmadi uzun bir sure resmen dovustuk ben atiyorum odanin bi kenarina o saldiriyor, sert vurdugum zaman bi 15 saniye kendine gelmeye calisiyor sonra tekrar canini acittim, ben acidim valla ama takmis kafayi
Sosyal ağlarda paylaş

el ısırmasını istemiyorsna eline alimünyum folyo sar, bırak bir kaç kez çırmalasın bir daha yapmaz :p
yada her eline saldırdığında o hafifçe su püskürten şişelerden birazcık su püskürt (aman abartma sonra kedi hasta falan olur) rahatsız olur vaz geçer bir süre sonra :p

[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 30 Ocak 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...