Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sahan İstanbul'un çeşitli semtlerinde (Acıbadem, Bağdat Caddesi-Caddebostan, ...) görebileceğimiz bir kebapçıdır. Uzun yıllardır hizmet veren bu işletme yemeklerinin kalitesi, kullanılan ürünün muazzamlığı ve ustaların herbirinin işinin ehli olmasıyla ünlüdür. Ama Sahan'ı asıl Sahan yapan, ne kadar meşhur, ne kadar elit de olsa gerçek bir kebapçı olmasıdır. Bu sözümle neyi anlatmak istediğimi şöyle özetliyeyim: Mesela Tike. Gerçekten başarılıdır ama içeri girdiğinizde garip bir kasılma hissedersiniz. Bir kebapçının sıcaklığı yoktur, ama Sahan son derece sıcak bir ortamdır. Rahat rahat kebabınızı yer rakınızı içerisiniz, mutlu mesut muhabbet edersiniz. Yemeğinizin üstüne de muhakkak ve muhakkak katmer tatlısı almanızı önererek yazıyı sonlandırıyorum. Afiyet olsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar