hellspe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla kontor gelene kadar milettin konturne dilen[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bunu dene beş-altı kere bizimkilerde işe yaradı... yöntem şudur ; önce kartondan yeni bir hat yapılır (sahte hat) :lol: . Ardından bu hattı aldığınız ailenin yanında söylenir ve içinde 300 kontör olduğu belirtilir. Tabi o hattına da el koyan aile başına geleceklerden habersiz o hattı da yok eder. Ardından bir karton hat daha yapılır. Bu da atılınca eve telefon edilir. Kalın sesle turkcell yetkilisi taklidi yapılır. Ve attıkları kartların faturaları (gene sahte) eve gönderilir. Fatura 250milyonu aşmıştır. Hesapta o hattı çöpten bulan bi çingen kullanmış ve 900'lü hatlarla zaman geçirmiştir. Aile baygınlık geçirir ve o sırada alacağı dersi alırlar. Ardından fatura olayını avukatla hallettiğimiz söylenir ve hat geri alınır...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 veya millete abi ver bak telefonunu bi çok güzel bi pozlar buldum indircem diyip alıosun ve kendine kontör çekiosun :lol:.[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 millet hattımı geri aldım...vatana millete heyırlı olsun...çözüm ise,güsel yağ,yalandan sözler...sonuç;gelsin faturalar...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 heheheh koçum benim hayırlı ossunnn :D[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya aldım almasına da!!diyorum intikam uğruna bok gibi konuşsammı yoksa olum adam ol falan mı desem kendime...haydaaaaa...topicin konusu değişti...:)[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: John_Petrucci, 28 Ocak 2005 20:12 tarihinde demiş ki: yemeklerine uyku ilacı kat ve NİİAHAHAHAHA (hattı geri al) süper fikir.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Salla hattı annenn maceralarını anlat sen :D[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu son mesaj farklı yerlere çekılebılır aman dıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 gözün aydın eheh.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 annen oğluna aikido teknikleri uygulayacak birisiyse baştan boşver sen,yaşama....[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Korkulur valla o anneden :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 25 milyon için way be millet ne zor durumda ben farkında diilim :-?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar