Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HATTIMI İSTİYORUM!!!

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

ya millet tel hattıma 25 ml fatura geldi diye hattımı aldı bizimkiler..kafayı yiycem..sinirden elim ayağım titriyooo..napcam ya...kontrlu hattada kontor yook..ya ağlasam mı...yoksa milletten kontormu dilensem...ulan nie kontor almıyon düdük makarnası diyeksiniz..maddi her türlü ilişki kesilmiş durumda...napacam ya!!!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

yapmasına yapayımda..ya sonra..tv lere çıkmayayım ''AİLESİNDEN İŞKENCE GÖREN GENÇ KENDİNİ YOLLARA VURDU''hem bu arada annem orjinal samuraydır...8 sendeir aikidoya gidiyoo..hoca yane...ne dersiniz başkaldırayım mıı!!!walla biraz sıkar ama!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

olum samuray dediğin miroğluna falan benzemz..tek hareket tek kişi tek ölüüm..öğren..ben biliyom...annem kaç defa taksici dövdü..be..arabada koltuğuun yanında katana taşıyoo...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

aynen..yalan yok bak dinle..geçende eve geç geldim..annem elindeki tlefonu manyak falsoyla bi fırlattı..dedim matrix yapam..yapamadım..omuzdan yedim teliiii...telefona bi bok olmadı..kardeşimin teliydi..3310..sans kader...bide tel kırılsa..hadeeee[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sefer..minübüs sıkıştırmış..annem o sinirle sol cama bi tükürük...tükürük olduğu gibi camdan yavaşça aşağıya iniyo..minibüsçüde manyak mısın gibisinden el işareti yapıyo..annemden gelen işaret ''yiyosa in gibisinde..''iniyolar abi..millet kadın haklı karışma falan gibisinden laflar..annem sinirli bırakırmı..çıkarıyoo katanayıı adamın aynaya..gerisini sen düşün..polis falan...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

olm ara çabuk biyerleri yardım iste 911 fln ara durum çok vahim annen bu sinirle katleder sizi...

hayatınız tehlikede...:D

abi bide şeyi merak ediorm biraz özel ama babanla....durumlar nasıl..
ters bi harekette dövüyomu annem...
_hüsamettinnnnn...
-efendim karıcımm
-yannış yere soktun hiyaaaaaaaaaatttt

zuhahahahahhaah:D[signature][hline]where are you to night?
Sosyal ağlarda paylaş

lan ne kum torbası..vurduğun yumruğu sana çeviriyo..hiç ek kuvvete gerek yok..sen 50 kilosun..150 yi yere yığarsın..tabi bayağa bilmen lazım olayı..yoksa press in prees[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

Olm zaten fazla uzun surmez genelde senin birseyleri ogrenmen gerektigini dusundukleri için almişlardir hatti yoksa 25 milyon fatura kime koyar ben ay geliyo 250 milyon tutuyor ay geliyor 8 milyon geliyor. Konus ailenle de anne boyle boyle oldu bu nedenle gorusme yapmak zorunda kaldim felan kiz arkadasin varsa asik oldum de sonucta anlayacaklardir. : ) Boyle konusmalarin sonunda da sizden ricam hattimi geri vermenizdir felan de yumusarlar zaten...[signature][hline]The Adventurer Riehn...
Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede.
www.corbeau.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...