James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaşlar belki konu açılmıştır özür diliyorum bu eu serverları beta sanırım okuduklarıma göre. (fazla bilgim yok ama oyunu almak istiyorum) bende account yok bişi demiyorum ama accountu olanlar cd almadan oynayabiliyormu ? bende cdsi yok oyunun netten çekebileceğim bir adres varmı acaba yada böle bişi varmi ?[signature][hline] R l B l A [Bu mesaj murti tarafından 01 Şubat 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hayır beta ya girmek için her hangi bir cd ye gerek yok sadece net ten inidir ve account al gir pach felen yapıcan başakbir şeyi yok[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Peki hangi siteden indirebilirim oyunu patchleri herhalde bildiğimiz oyunlar gibi iner dimi ?[signature][hline] R l B l A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 www.worldofwarcraft.com sitesinde bulamadım nerede bulcam ? daha önceki topiclere baktım ama sadece patch buldum 50 mb lik vede sanıyorum o US'u EU ya çeviriyor. tam emin değilim.[signature][hline] R l B l A Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 en.wow-europe.com sitesinden torrent halinde cekeblirsin.. fakat o biras yavas oldugundan reamerın yazdıı "accountu olanlar ama oyunu olmayanlar veya torrentle sorunu olanlar" (sanırım bole biseydi) adli topicin son sayfalarına bak. orda cok iyi bi ftp adresi var[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jo'rin (warming) -WoW- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 en.wow-europe.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Tamam Teşekkürler bir dosya çektim o dosya yardımıyla yüklüyor. Birde son bişi accountlarda burdan alınıyor dimi yani bu siteden (sanırım süresi bitmiş ama...) Açılırmı bir daha ? ( fazla anlamam böle şeylerden kusra bakmayın :) )[signature][hline] R l B l A Msn = [email protected] Icq = 54115011 [Bu mesaj murti tarafından 01 Şubat 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Acilmaz ancak fazla acc. alan birinden bulabilirsin bol sans.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar