whissinn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 neogeoyu bilen vardır onun emulatoru var bılıorsunuzda aterısı gıbı brıseyı varmı aceb ben alcamda nerden bulabılırım bırde Neogeonun meşur oyunlarından Outzone vardır duymussunuzdur o lazım yaw bilen varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konsolunumu alacaksin? neogeo nun konsolu kaldimi yeryüzünde???:) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ya eet bazen bilg sıkıyor joistikle satılıyormus nette bıryerde rastlamıstım haberı olan yada duyan varsa sevınırım bıde NEoGeo nun en ünkü oyunarndan OUTZONE u duyan varsa veya netten download eden birisi varsa link verebilirmi yada satan varsa ne kadar falan fistik nerde satıldıgınıda bilen varsa makbule gecer kısaca o oyun hakkında bısey bılen paylaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Adinin OUTZONE olduguna eminmisin?Ben biraz araştirdim ama bu isimde hiçbir oyun bulamadim!O ile başliyan sadece 2 oyun var.(2 saat sonra)Evet bayagi bir araştirdiktan sonra outzone neogeonun oyunu degilmiş.Toaplan diye bir şirketin Ateri salonlarina yaptigi bir oyun.Daha detayli görmek için... http://www.users.globalnet.co.uk/~bevhome/damoutzone.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 çok sagol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 peki bu oyunu indirip oyniyacam bi emülatr yada program yokmu bide indriceyim site bilgisi olan varmı ltfn. çok güzel oyun ya yemin ederim diyerleri sadece bo$ lafolsun diye auheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar