The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ahanda lvl 35 Ironman warrior da getti ... getttiii getttiiii ıronman im getttiiii ....[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 aha 1 de 2 de çok küseldi alam bunu (çıktı mı?)[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 çıktıda 2 yi çok oynadıysan bu sana sıkıcı gelebilir fazla değişiklik yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya bu ironman modu ne belaymıs :P Karambole gitti lvl 16 dwarf warrior. İkincisinde akıllandım normal mode da minotaur chieftain yaptım.lvl 17 oldu az önce :) Yalnız benim elemanın yanında minotaur king var.Adam lvl 21 oldu.160 damage vuruyo :P Başta adam seçerken 25 puan filan istiyo :P Her görevde bu ikisini salıyorum adamların üstüne adamlar daha üslerini kuramadan alıyorum aşşa :P Çok zorlanırsamda 3-4 ejderha salıyorum yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla takdir ediyorum iyi sabır varmış sende, ben bu oyunun konusu uplanınca bile tedirgin oldum hatta bi an toplum sağlığı adına konuyu kitlesem mi dedim bi oyun nası bu kadar dandik olur hehe vaktinde oynayamaya heveslendiğime inanamıyorum cidden. :D[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya sırf karakter geliştirme olayına tav oldum. Birde benim bilgisayarda çalışabilecek başka oyun bulamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 warlords serisi 3 ve darklords risingden sonra bence bitti.ahh nerde o heroes tipi basına 4 kisi oturdumuz warlords :([signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya en son 3 anahtarı buldum.Bütün bonusları topladım.Fifth horseman i kilitledim. Bütün olay bu kadar mı?Daha oyunda 2 tane set görebildim.Daha doğrusu set parçası.Benim eleman lvl 30 oldu.Tek başına salıyorum bütün herşeyi temizleyip geliyor. Bütün oyunda sadece en son görevde 15 kişilik bir grup halinde saldıran yıldırım atan kurukafalar zorladı.O kadar. Ne bir demo nede başka birşey.Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar