uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 dijital fotoğraf makinesi almayı düşünüyorumda makul fiyatta olması önemli benim için birde size sorum marka çok çok fark ediyormu nette fiyatlara baktımda sony uçmuş yani alınacak gibi değil,tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Marka fark ediyor. Sony çok pahalı dediğin gibi o olmaz ama 250 milyona filan HP nin çok güzel makinaları var.Onları tavsiye edebilirim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ba$ka marka varmı tavsiye edebileceğin mesela fujıfılm'ın gördüm fiyatlarıda uygundu?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cmos sensör alma.bide pixeli yüksek diye kanma adi makinelere.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sony Cybershot 5.1 MegaPiksel al[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 minton var onların hem guzel hemde uygun fiyatlı makineleri var. ama alacagin makine 5milyon pikselden asagi olmazsa iyi olur.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Fistan, 01 Şubat 2005 03:04 tarihinde demiş ki: cmos sensör alma.bide pixeli yüksek diye kanma adi makinelere. cannon en pahali makinalarinda bile cmos kullaniyor.. sole soliyeyim sana 500 dolar altinda makina alirsan istedigini cekemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 walla bana 200 milyonun üzerine çıkmama limiti verildi o yüzden maksimum 200 milyon olmak üzere dijital kamera arıyorum (tam da böyle bir baslık acıcaıktım ben de) buna uygun güzel bir makina tavsiyeniz var mıdır?[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 200 milyona aldigin anca renkleri belli edebilir sekil bile cikartabilecegini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bi şunu bi de bunu buldum ilk bakışta daha da araştırıorum[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 arkda kodak vardı 3.2 mpx video kayıt bence o pil performansına göre kusursuz sayılabilir. macro çekimde ıoldukca ii sayılır[signature][hline]icq:45890618 **Paranoia is faith in a hidden order behind the visible** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bu var sonra ben bakınıorum da marka verirseniz(canon, kodak, sony dışında tabi) daha kolay olur fikir sahibi olmam[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende mustek var perf./fiyat oranı fena değil yalnız bir sorunu var geceleri çekemiyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: UrZa, 01 Şubat 2005 11:41 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 01 Şubat 2005 03:04 tarihinde demiş ki: cmos sensör alma.bide pixeli yüksek diye kanma adi makinelere. cannon en pahali makinalarinda bile cmos kullaniyor.. sole soliyeyim sana 500 dolar altinda makina alirsan istedigini cekemezsin. canon iyi makinalarında cmos falan kullanmıyor. ccd sensör kullanıyor. cmos la gece çekimini bir türlü kalitesini artıramadılar.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial [code=php]I hest kust fest dast yaust pest[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 200 milyonluk makine ile aşağıdaki resimleri çekebilirsiniz. balıklı olan yakın çekim modunda. diğeri 5.5 mega pixelde. [spo1=Adi makina 5.5 mp fiyat 200ytl][/spo][signature][hline]playingarena i love this game!Akvaryum Tutorial[code=php]I hest kust fest dast yaust pest[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar