Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Avea hat ve Oki Doki hakkında.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün biraz araştırma yaptımda oki doki şu an en hesaplı gözüküyor. Şu an turkcell kullanıyorum yeni bir avea + okidoki olayı toplamda ne kadara gelir acaba? Faturalı olacak. Yarın ona göre para götürelim :p
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 31 Ocak 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
telsim değilmi en hesaplısı.

O_o Durduk Yere Kontor gidiyor :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Mesaj tarihi:
Avea faturasız hat fiyatı 30 ytl civarı İstanbul'da fiyat değişebilir eğerki 250 kontörlük hat(40 ytl) alıp bu hattı oki doki tarifesinden açtırırsanız GORA T-Shirt ve şapka hediye :D görüşme ücretleri ise
Diğer oki dokiyi aramak 1,5 kontör, avea yı aramak 3 kontör, diğer GSM operatörlerini aramak 7 kontör, kısa mesaj her yöne 1 kontör[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Mesaj tarihi:
valla bilmemkaç senelik hattımı değiştiremem durduk yerde geçici şeyler bunnar[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 01 Şubat 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
bende şimdi avea var oki doki olsa daha mı iyi olur avantajı ne olur falan?

Evet. Biraz daha ucuza konuşuyorsun normal hattına göre. Herhangi bir dezavantajı yok. Tabi ilk başta açtırmak için para istiyorlar mı bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...