GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Birkaç gün önce gözüme çarptı ama emin olamadığım için konuyu açmadım. Bugün tekrardan izlerken doğru gördüğümü anladım. Show TV yeni yayın dönemi reklamlarında Cenk & Erdem görünüyor. Ne iş?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Neeeaa Cenk-Erdemmi Eger hakkatten Muebbet&Muhabbet tvye gelirse super olur. Digi Turk olmadıgı ıcın Elma Vizyonda izlemeyiodum. Umarım vardır oyle bısey ya sevındırık oldum bak sımdı[signature][hline] The Truth is out There
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 OOO Cenk&Erden Show'a gelirse çok iyi olur valla.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Sevindirik oldum Cenk Bey..[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ooo Nez kaçmaz :-p[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 valla müthiş olur cenk&erdem show a gelirse[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 cenk&erdem gelirse izleriz,güzel olur bayağı[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Evet beklenen gün geldi. Cenk Mi? Erdem Mi? programı 4 Şubat cuma günü başlıyor. İlgilenenlere duyurulur.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tv de nasıl olcak acaba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 EVET Cenk erdem in programı kesinlikle var biliyorum hangi günlerde var hatırlamıyorum ama geç saatte galiba 23.30 mu neydi[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Öne çıkan mesajlar