Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Streetfighter daki adamların özel hareketleri

karpuz

Öne çıkan mesajlar

hani streetfighter ın yeni modlarında (alpha ve sonrası) adamların special moveları var ya yapmak için dayak yemek gerekiyo bana ryu nun kileri söyleseniz yeter :)[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Sosyal ağlarda paylaş

öyle değil abi anlamamışsın :) onları herkes biliyo anneme sorsam o da bilir special move dediğim bizi aşanlar :P[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Sosyal ağlarda paylaş

genelde hareketler 2 kere çeyrek daire(aşağı, ileri/aşağı, geri) ileri/geri yönde+yumruk/tekme,
2 kere yarım daire(ileri,aşağı,geri ya da geri, aşağı, ileri) ileri/geri yönde yumruk+tekme ya da 2 kere tam daire saat yönü ve saatin tersi yönlerinde.... gibi yapılır.
Bazı daha özel hareketler vardır, belirli tuş kombinasyonlarını gerektirir mesela Akuma'nın EX hareketi için küçük yumruk(2 kere), ileri, küçük tekme, büyük yumruk tuşlarına basarsınız. Anlatabildim mi?[hline]Soğuk ve karamsar olabilirim ama bu benim kötü biri olduğumu göstermez.
Sosyal ağlarda paylaş

ryu da dapdap var dapdap duru ket mi ne diordi =P neyse solye bak = geri,asa,ileri tekme bide arüken vardi oda soyle = asa ileri yukari yumruk yada apargat işte superi geri asa ileri x2 yumruk olması lazım [ x2 = 2 kere ] bu ken ve ryu icin eskiden kalmıs aterciye azmı giderdik OUTZONE HAKKINDA BILGISI OLAN VARSA ÖZELDEN ULASABILRMI? ?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...