whissinn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 içimden şimdi keşke hugh heffner ın oglu olsaydım dıyezım geldı :D babam ölünce kalcak mıras herhalde bir dünyaya bedel[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ [Bu mesaj slayerrr tarafından 01 Şubat 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 oyun ilginçmiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 güzel valla adam bi meslek edinmiş.en azından sims oynayıpta boş boş işsiz güçsüz insanları yaşatmaya çalışmıyo.elinde işi gücü olan kızları yönetmek gibi bi koz var.eğlenceli olsa gerek...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben çektiydim bunu filelistten şimdi iice meraklandım bakayım hemen :)[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 @Xaer LOL! [signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 01 Şubat 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar