Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 2.2k TL'ye ultrabook tavsiyesi istiyorum patiler. Derdimiz: Sarjinin cok gitmesi SSD olmasi hiza cok ihtiyac yok ama SSD sart) Mobil olmasi. 11" yada 13" olursa daha iyi olur tasiyacak kisi yaninda gezdirecek. VGA cikisi olursa da sukela olur, okulda sunum da yapacak cunku devamli. Olmazsa da cok dert degil HDMI to VGA kabloyla hallederiz diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 aynısını ben aradim gecen ay ama oyle bi UB yok rid1 yani var da arasinda mbp ile pek fiyat farki yok temiz bi mbp kovala derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 SSD (250gb diye düşünüyorum) 11 inch uzun sarj (yeni nesil li-on piller), ultra book (ultra bookun intelin belrttiği endüstri standartları var incelik konusunda 13 inch ve altı için 18mm ila 20mm ) ve 780 USD ye istiyorsun. windows kurulumunu da steve balmer veya bill gates yapıcakmış ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ben de aynını dedim işte daha vurma qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 vga mı kaldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 pascalnouman said: ben de aynını dedim işte daha vurma qanqa öldü di mi? zaten şu aralar ultra book da alınmaz. Airler yenilenecek, surface booklar yenilenecek. Parayı basıcak olsa bile zamanlama yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Fistan said: vga mı kaldı lan odtude hala projektore vga ile baglanti var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Fistan said: vga mı kaldı lan abi ege full VGA kullaniyor. biz bile VGA kullaniyoruz. okulun teknoloji mimarisini yapip teknolojiyi 5 yil falan geriden takip ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Glatheros said: SSD (250gb diye düşünüyorum) 11 inch uzun sarj (yeni nesil li-on piller), ultra book (ultra bookun intelin belrttiği endüstri standartları var incelik konusunda 13 inch ve altı için 18mm ila 20mm ) ve 780 USD ye istiyorsun. windows kurulumunu da steve balmer veya bill gates yapıcakmış ücretsiz. kardes diyabet misin, karnin mi acikti, sakin ol bi snickers ye istersen. ben tavsiye istedim, elinizde ultrabook varsa verin lan demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 peki niye ultrabook? laptop olsa yetmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 abi tasiyacak arkadas 25 kilo falan, o yuzden. yoksa ben 4 kilo makinayla geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 şuraya bak örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 biraz şekerim düşmüştü çikolatalı fındıklı croissant gömünce rahatladım. Ancak sana olan yaklaşımım yine aynı ya değişen birşey yok. ultra booktan vazgeçim Lenovo yogalara yönelebilirsin. onların fiyatlar o baremde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Yoga aldik aynen, guzel makina da, tek kotu yani plastik olmasi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ben de bi suredir ariyorum hafif bi laptop. en son asus zenbook'u gozume kestirdim. amazonda 800 dolares gozukuyor. iyi de yorumlar var hakkinda asus zenbook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Türkiyedeysen buraya gönderilmediğini farketmissindir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar