Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 selam, burada app ya da oyunu olan herkes hesap açarken büyük ihtimalle şahıs adına açmıştır hesabı ve parayı şahıs adına alıyordur. google eğer hesap türünü değiştirmek istiyosan kapatıcaksın yeniden açıcaksın diyo (aynı mailla mı ondan bahsetmiyo ama heralde düzgün kapatırsan aynı mail adresiyle açabilirsin???) şahıs olarak hesap açıp şirket hesabına para aktaran var mı? gmail hesabı da şahıs adına hesapta. googleda şirket hesabı açarsan sadece ödenecek kısmında şirket için gerekli bilgiler var, şahıs adına açarsan ad soyad soruyor. tek fark bu olabilir sanırım. konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 aktarma yapmadımda borç takmıştım. Şirket hesabınıda google.com/a dan kendi domainimiz ile açmıştık Aynı hesap üstünden olmuyor. Kapat aç yapamıyorsun zaten. Aktarmayı sanmıyorum olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar