CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Command & Conquer: Generals Ehhh Pazartesi almıştım fakat anca bu gün yükleme fırsatım oldu kesinlikle mükkemmel bir oyun herkeze tavisye ederim mutlaka alın almayanlar! ALOWW "!Gözlerimi kapadım hadi Alın :)"
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Zuper oyun ben cafe de oynuom campaign ler cok kolay skirmish yapıom artık ( evde cok yawas calısıo :( )[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 campaign'in ilk bölümleri çok kolay fakat ilerledikçe zorluğu hissediyorsun tabi birde en kolayında oynama tadı tuzu kalmıyor oyunun! senin sistemin neki ağır çalısıyor ?
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 P 3 450 16 mb ekran kartı 128 ram yani yaramaz :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 kısa sürede yenilesen iyi edersin abijim oyunlar çıkıyor artıq yavaş , yavaş bu makineyle bi nok yapamassIN
Öne çıkan mesajlar