Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Arkadaşlar uzun süredir okul vs. gibi problemlerle yoktum,1 hafta sonra geri dönücem. Bu zaman sürecinde lancelot hib'e baya geçenler olmuş galiba. Kim geçti öğrenebilirmiyim? Bide guild kurdunuz mu? En son thantosların vardı bitane galiba o gelişecekti. Ben arti olayından anlamam ama charım 50 animist,gelince yardımcı olurum arti olaylarınıza[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 o guildi stjo ben alpike kurmuştuk ama artık aktif değil ben lancelot hibdeyim charlarım şöle 49 chanter var kukla oynamıyorum artık bu charla rr3l1 lvl 50 vampiir var şu anda aktif bir char ismi nemrut[signature][hline]50 vampiir
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben gectim yaklasık 3 hafta oldu charımın ismi zebani fon dayim lvl 48 light eld birazdan 49 olucam :P[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 charımın adı: Leasie level 49 eld ama bununla oynamıcam vampiirimle oynucam vampiirimin nick: Bealith[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Bendeniz
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bende hibdeyam .... kayipturk 48 druid kayipturkk 20 ( 50 olcek) ( main char olcek . ) kayda falan oynıyanları beklerim lance hib e ..
dogums Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bende lancelot hibdeyim....level 50 ranger[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 lancelot a gecerim ama hib e gecmem albion rule merlin rule hib sux
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 albion sux albion hep suxx[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Bendeniz
StJoe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Elron_Cervantes, 26 Ocak 2005 12:37 tarihinde demiş ki: lancelot a gecerim ama hib e gecmem albion rule merlin rule hib sux yazııık[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR3L9 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L0 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kokorec lvl 50 2L8 Druidbot (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 49 Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 2L6 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 2L7 Nightshade (Lancelot Hibernia) For Albion için!!!
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Aslında lance deki alblere bişeyler oldu adamların soyu tukeniyor. Daha geçen gün bi kız rr4 minstrelini silip midgard a geldi.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b]
Leath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: emircanz, 26 Ocak 2005 13:09 tarihinde demiş ki: albion sux albion hep suxx fire wizardlarin boltlari,armsmanlarin plateleri,infiltratorlerin tipi(hele hele saracense),theurgistlerin petleri pek de sux gibi gostermiyor bana.sahsen samimi oldugum birkac kisi olsa daocda(halen oynayan*) ve alb a gecmek isteseler hib de 1 dk durmam.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur)
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Efenim Bendeniz de Warden'ımla yukarıdaki arkadaşlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Bir isteğiniz varsa lütfen benimle bağlantıya geçiniz...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Var, cuma geceleri duellolara bekliyoruz warden duelleri güzel oluyor.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b]
dogums Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yani su anda bi animist gelse ilac gibi olur desem dogru demis olurum...ranger halimle scroll farmlamak pek kolay olmuo :)[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6 Botcuk Level 41 Druid Lancelot Hibernia RR1L6
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Zegard oyuna girmiyor hic...[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 1 Hafta içinde gelcem arkadaşlar. Bişey soracam size,catacombs almaya değer mi?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bu arada animist kasmak isteyene taktik: Camp yapan bi gruba girin,güvenli biyere (mesela grubun biraz arkasına) çekilmeyen moblara dalmayacak şekilde 3-4 shroom koyun. Controllable shroomu da yanınızda defense' tutun. Turret shroomları koyduktan sonra 2 dakka boyunca patide takılın;2 dakka sonra oyuna geçip 3 kere macro tuşuna basn sonra patiye devam edin. Böyle devam eder :) İki taraf da memnun[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bana sorarsan cata classı açmıcak yada yeni karakter kasmıcaksan katiyen alma[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon
dogums Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eger botumda fop olsaydi animist kasabilirdim ama fop olmadan veya cok iyi bi gruba girmeden animist kasmasi cok zor...su anda botumu levelliyorum..o yuzden rangerla pek alakam yok su an anca grup olmadiginda catacombsta task yaparak exp kasiyorum..ama eger gelirsen tekrar cok guzel scroll farmlayabilriz :P[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6 Botcuk Level 41 Druid Lancelot Hibernia RR1L6
dogums Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence catacombs al...cunku catacombsta hem cok iyi para kasilio hemde ikinci acc dan yeni charda kasabilirsin....catacombsta exp inanilmaz ve tavsiye ederim..ikinci acc alip bainshee kasmani eger cok iyi bi rvr grubuyla surekli takilirsan bainshee en iyi rvr classlarindan biri su an bence[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6 Botcuk Level 41 Druid Lancelot Hibernia RR1L6
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 banshee kaç saniye dayanır warlocka :D[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Zehirden ölene kadar .. eaueaeaueah[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya bu banshee nası bişey? Melee + büyücü gibi bişey mi?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 31 Ocak 2005 05:31 tarihinde değiştirilmiştir]
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 walla tam bilmyom ama bi şekil değiştiriyor. beyaz bi atlete :P dönüşüyo alan büyüsü atıyor yüzünün gördüğü yere baya kuvvetli damagei var köprülerde süper işe yarıyo melee vurmuyo sanırım
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bainshee pure caster ses gücüylee vuruo bide çığlık atıo sokak kadınları gibi :D[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Bendeniz
Öne çıkan mesajlar