Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/news/307352.asp Özetle Avrupa Birliği dahilindeki ülkelere (haksız rekabet yarattığı gerekçesiyle) windows media player'dan arındırılmış windowslar satacaklar. Bu sayede insanlar kendilerine dayatılmış bir şekilde windows media player kullanmayacaklar. (Ben kullanmıyordum mesela) Ve bu sebepten dolayı farklı bir isim kullanılacak. Ayrıca microsoftun yazılım kodlarının bir bölümünü paylaşacağı da habere eklenmiş...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bence bunlar çok anlamsız, hasetinden ne yapacağını şaşırmış uygulamalar.. sonuçta her bilgisayarın bir ortam yürütücüsüne ihtiyacı vardır ve bir çok kullanıcı bilgisayarında media player kurulu olmasa müzik dinleyemez, film izleyemez. hangisini indireceğini bilemez, teknik destek çağırır, komik duruma düşer.. yok sanki winamp "ben ücretsiz konmasını kabul ediyorum" dedi de, koymadılar mı..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 İnternetten winamp indirebilecek birisi de elbette winamp mi yoksa media player mı seçimini yapabilir. Diğerleri içinse gereksiz komplikasyon olur bu uygulama diye düşünüyorum. Yine de windows update'e şükredip, sorun fazla büyümeden media playerlarına kavuşabilir kullanıcılar. AB hede hödösü[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sorunumu anlatamadım.. bence microsoftun bu tarz haksız rekabetinin çözümü ortam yürütücüsü olmayan bir işletim sistemi (dolayısıyla bilgisayar) satmak/sattırmak değildir. bu sorunu çözmek istiyorsanız gidersiniz winamp'e, bsplayer'a, divx player'a, powerDvd'ye, anlaşırsınız. microsoft'a da "yükletirken kullanıcıya soracaksın, bu istediği programlar + media player'dan birini ya da hiçbirini yükleyebilecek" dersiniz. onun dışında tek engellediğiniz şey kullanıcıların internete bağlanamadıkları ya da bağlanmak istemedikleri yerlerde rahat etmesidir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tekelleşmesini istemiyorlar (ya da tekelleşmesinin genişlemesini), ki bence mantıklı. ortamda rekabete yetecek pazar payı olmazsa, ne winamp kalır ne bsplayer. bir süre sonra onlar da silinir. media playerın gelişimi de rekabet olmaması sebebiyle yavaşlar hatta durur.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 01 Şubat 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 baya bi para kaybetmisti microsoft bu yuzden[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 detaylariyla bilmiyorum ama genel olarak bahsedilen kismi cok sacma adamlar isletim sistemi yaninda bedavaya program veriyolar ve bundan dolayi suclu goruluyolar[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mum_chamber olayi anlamamissin adamlarin istegi nasil windows media playerla satiliyorsa winamp entegre edilmis halininde satilmasi insanlarin secim yapmasi. boylece windowsun meida player pazarini elindeki gucle domine etmesini engellemek[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Her ortam sürücüsü kodlayan benim programı da alın windowsa desene ne olur bunun sonu?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 saçma[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: onlyreal, 01 Şubat 2005 09:44 tarihinde demiş ki: mum_chamber olayi anlamamissin adamlarin istegi nasil windows media playerla satiliyorsa winamp entegre edilmis halininde satilmasi insanlarin secim yapmasi.bence sen anlamamışsın, çünkü o benim isteğim :D onların isteği "windows media player'sız satılsın". ayrıca @zamo: çok da güzel olur. daha çok eleme yapılabilir, son kullanıcıya en iyiler sunulur (örn. kriterler: bilmemkaçbin kullanıcıyla test edilmiş olmalı, bilmemne desteği olmalı, bilmemkaç codec içermeli, playlist shuffle olmalı, zartmalı zurtmeli)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya zaten interneti olan bi adam neyi kullancagını bılır mesela interneti olup bilgisayardan da anlayan bi adama eger begenmıorsa internette dolu video oynatıcı prgoram var bunlardan hangısı hosuna giderse onu kullanır.ha ama internet yokta adam normal bi kullnıcıysa zaten adam ıcın işin içindeki marka önemli değil adam onu kullansada programın kıme ait oldugunu önemsemez bence.filmleri calsında ne olursa olsun mantıgı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar