DoguJr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Şimdi HD de Uodan arta kalan bir klasör var ama ben onu silemiyorum, sildirmiyor kendini. Komut sisteminden denedim ama komutu unuttuğum için tam verim alamadım. Başka bir yolu varmıdır?[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Muhtemelen sistem tarafından kullanıldığı için silemiyosundur. Safe Mode (güvenli kip)'da silmeyi deneyebilirsin. Veya Move on Boot diye bir program var o da windows yüklenmeden önce dosyaları siliyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 komut isteminden klasör silmek için komut: deletree(yada deletre birden hatırlayamadım hehe) başlangıç disketiyle açıp silebilirsin bendede aynı şey var aslında ama 1 yıldır silmiyorum nedense hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 başlık çok hoş olmuş :) tam olarak ne hata veriyor?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Güvenli modda başlatıp makineyi klasöre sağ tıklayıp paylaşım ve güvenliğe girip Tam Denetim hakkı ver önce sonra uygula yapıp silmeyi dene. Belirsiz bir sebepten dolayı erişim olayı sapıtabiliyor bu yüzden oluyor olay.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bi ara bende de uo klasörüne serverların connectorlaerinin koyamıodum :D yazmaya karşı korumalı diodu :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 deltree delete del komutlarını kullanabiliosun ilk baştakinden emin deilim kullanmadım duydum :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 del veya delete ile silebilirsin.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: orc_lord, 30 Ocak 2005 03:02 tarihinde demiş ki: başlık çok hoş olmuş :) tam olarak ne hata veriyor? "Yazamaya karşı korumalı..." halbuki oyunla ilgili hiçbirşey açık değil. Bir kere daha oldu bu olay. İlk başta yine aynı hatayı verdi ama sonra silebilmiştim[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bendede var böyle dosyalar birbirimize ellesmedemn mutlu mesut yasıyoruz bidahaki formata kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 (winxp) klasöre sağ tıkla özelliklerden güvenliğe gel ordan kullanıcıya izin ver tam olarak ondan sonra silebilirsin[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bndede var bi tane sp1 die bi klasor formattan snrada silinmedi.. [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 30 Ocak 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 delete diye bir komut yok maalesef. ayrıca yazılmış delete adında bir program varsa sisteminizde bilemem. dosya silmek için dos komutu del klasör ve dosya silmek içinde deltree. deletre diye bişeyde yok yani :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcrop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bas Formatı Gitsin :) ;) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcrop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya arkadaş nortonun ghost diye programı var kur windowsunu al yedeğini bi sorun olunca d sürücüsünden çekersin yedeğini makinan sıfırdan kurulmuş olur neden böle uğraşıyonki bak ben öle yapıyom bi sorun oldumu çekiyom yedeğimi ooooh paşalar gibi sıfır windows geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar