Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klasör Yuva yaptı! (Silinmiyor)

DoguJr

Öne çıkan mesajlar

Güvenli modda başlatıp makineyi klasöre sağ tıklayıp paylaşım ve güvenliğe girip Tam Denetim hakkı ver önce sonra uygula yapıp silmeyi dene. Belirsiz bir sebepten dolayı erişim olayı sapıtabiliyor bu yüzden oluyor olay.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara bende de uo klasörüne serverların connectorlaerinin koyamıodum :D yazmaya karşı korumalı diodu :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

deltree delete del komutlarını kullanabiliosun ilk baştakinden emin deilim kullanmadım duydum :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaş nortonun ghost diye programı var kur windowsunu al yedeğini bi sorun olunca d sürücüsünden çekersin yedeğini makinan sıfırdan kurulmuş olur neden böle uğraşıyonki bak ben öle yapıyom bi sorun oldumu çekiyom yedeğimi ooooh paşalar gibi sıfır windows geliyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...