Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 1) Okuldayken lvl kasamıyacağım için büyük bir kayıb fakat burda herkez benim gibi okulamı gidiyor yoksa gitmeyip bi yerde çalışmayım oyunu paso oyniyanlar mı var. Eğer varsa çok bis hırs yapcam 2) Oyunda ne yazdığımıda bunun gibi şekiller çıkıyor "" bunun nedeni ne olabilir ? ingilizcede ne diye bi küfürmü varda bizim haberimiz yok ! ben şunu kullanıyorum sizede öneririm "nnnnneeeeee" 3) Karakterinizden memnunmusunuz ? -Ben mage im ve DEHŞET memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 2) "Interface Options" a girip "Profanity Filter" daki işareti kaldır.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 boyle cocukca onlar level aliyo ben alamiyorum gibi sacma hirslara kapilmayin sonucta bu bir oyun , oyun oldugunun farkina varin farkinda degilseniz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bencede keyfini cikarmaya bak lvl'in...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hırs yapacak bir durum yok :) Ben geri kalcamdan değil oyundaki güzel ortamdan ve zevkten mahrum kalacağım için üzülüyorum :( Üniversiteye gidiyorum ve ordan çıkıp altyapı atletizm antrenörlüğü yapıyorum ve üstünede kendim antrenman yapıyorum. Kısacası tüm gün evde olmuyorum düşündükçe sinirlerim bozuluyor :( Sonra senin derslerin niye kötü derler :) Kötü kardeşim işte kendime vakitmi kalıyorki birde ders çalışacağım :)[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cidden gereksiz yani...oyunda max level olduğu sürece dert etmeye ne gerek var elinde sonunda olursun zevkini çıkarmaya bakın 2 gün sonra ben baydım topicleri görmeleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sin_Of_Mafia kendini hırs lanmayaalıştır seneye karda paso WoW oynicam hemde Mage ile :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Oyunda gmlerle görüştüm bu olayı zaten bir sorun olduğunu ve üzerinde çalıştıklarını söyledi isterseniz yukarda arkadaşımızın dedigi gibi filterdan düzeltilebiliyor fakat hala diğerleri sansürlü görüyor.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar