Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Forumda O C/p Bu C/p Almış Başını Gidiyor,Özelliklede Tarih Hastasına Karşı,benim Burda Tarih Hastasını Savunmak Gibi Bir Niyetim Yok,Ancak C/p De Adam Araştırıp Buldukların ıSizinlen Paylaşıyor Neden C/p ye Bu Kadar Kızgınlık Var Anlayamıyorum,Bence Adamın Bulduklarını Sizinlen Paylaşması Cidden HoşBirşey,Siz Bildiklerinizi Doğarken Öğrenmedinizi Ya?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 1, 2, 3, 4 ... ... 42, 43, ... ... 6515654, 6515655, 6515656, ... ...[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
huun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 forumun amaci tartismaktir diye dusundugum icin ben karsiyim . ha c/p en direkt kendisiyle bir sorunum yok . c/p yapip ardindan fikir teatisi icin bir kapi acilsa sorun degil ama sadece bilgi vermek amaciyla c/p icin topic acilmasi bence hos degil . ufolar hakkında bilgi almak istersem goole dan bakarim tartismak istersem forumlara yazarim gibi bir durum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bunu benimle neden ilgisi var?.. Kopyalama Yapıştırma (C/P) ile Alıntı arasındaki ne fark var ?.. Benim açtığım topiclerimin yarısı C/P olması söz konusu değildir. Alıntı demek doğrudur. Herkes ben c/p yaptığımı sanıyor!.. Türk olmak, Göktürk devleti hiç olmadığını konularıma baksın alıntı ve c/p değildir.[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 C/P Alıntılarıda Temsil Ettiği İçin Söylemiştim,Sonuçta O Araştırmalar İnternetin Derinliklerinde De Vardır,Ayrıca Be nSeni Doğru Çıkarmaya Uğraşıyordum,Çünkü Alınta Yada C/P Olsun Bunun Nesi Yanlış;Sonuçta Paylaşılan Bilgi Bilgidir,İster Alıntı,İsterr C/P[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sende Haklısın.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 c/p yapıp kaynağı göstermek güzel bişeydir bence. Ama tarih hastası yapınca kıl oluyorum :horace:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ahahah. herkes kıl oluyo zaten ona ama ben pek olmuyom. niye zaten okuyamıyom yazdiklarini tamam aslinda iyi bise yaptigi ama accayip uzun yapiyo ya. adam sıkılıyo okurken biraz daha kisa yapsa iyi olur. sonucta ulasilan bir bilgi ve bizimle paylasiliyor. bence kotu degil.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
Öne çıkan mesajlar