guano Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Cep telefonum nokia 6230.Mp3 leri telefonuma aktarırken kb yi kaç yaparsam daha iyi olur.Hafıza kartında fazla yer kaplamayacak şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Vallahi arkadaş güzel bir tavsiye sana bende 256 lık hafıza kartı var içine 200 küsür tane mp koyabiliyorum Ahanda burdan girip aramada Multi Converter die arat mp leri kb sini biraz oynama yap indir 6 mb lık şarkıyı 894kb a indirdim o programla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 güzel bir şeye benziyor benimde telefonda arkadaşlardan aldığım 500 600 kblık mp3ler var nasıl oluyor diye düşünüyordum tam yerine geldi :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Çok pis yerine gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 deneyelim bakalım.teşekkürler [Bu mesaj guano tarafından 18 Ocak 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :) çok pis bişiymiş.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 800kb a inince Ses kalitesi öpülmüyormu:)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Benim de merak ettiğim o işte.Bazıları iyi diyo ama anlamadım.Verilen linkdeki programı de pek sevmedim açıkcası.En iyisi 56 ya da 64 kb joint stereo yapmak.1.50 2.10 Mb arasında oluyor.O da iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 128kbps 44100khz yaklaşık 4-5mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ses kalıtesı gıdıyıor baya ama sonucta cok sevılen bır parcanız ve mb yuksek bır parcanız ıse deger bence hem o dkadar da dusurmenını bı alemı yok 1.5 mb bıle yapsan kalıte ıı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kalite gidiyor olabilir fakat telefonda hiç bir fakı olmuyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 öle demeyin Sx1 de çok farkediyor :) stereo da o bakımdan yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Eger kaliteli bir sekilde dinlemek istiyorsan, ses kalitesini dusurme aksi takdirde polifonik melodilerden beter olarak mp3 dinledikten sonra bir haz vermez insana, en mantiklisi daha yuksek hafiza karti alip standart boyuta sahip sekilde mp3'leri dinlemene devam etmendir.[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar