to5un_II Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Oyunda WL avlayanlardan dolayı atlasta çok fazla lag oluşmuş, bu yüzden Atlas ile aynı yerde bir de Atlas 2 diye zone açmışlar. Hollows ve Perez'den atlasa geçerken polisler 1 mi 2 mi diye soruyorlar. Hatta tren istasyonlarında da atlas ve atlas 2 ayrı olarak gözüküyor.... Oha dedim =) Bakalım bu wl olayı daha neler yaptıracak?[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster (scrapper'ımı da sildim. WL ile 16 yapmıştım, o yüzden asla el emeği göz nur'u ile kastığım To5uN'umdan aldığım zevki alamayacağımı anladım.) [Bu mesaj to5un_II tarafından 30 Ocak 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 E bu uzun zamandır var... Bi zone çok kalabalık olunca mirrorunu açarlar. talos ve bricks de de çok olur bu.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
to5un_II Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Pardon o zmana, ben ilk defa gördüm =)[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster (scrapper'ımı da sildim. WL ile 16 yapmıştım, o yüzden asla el emeği göz nur'u ile kastığım To5uN'umdan aldığım zevki alamayacağımı anladım.)
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Benim zamanımdan kalma bişey bu.. =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Öne çıkan mesajlar