Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla beta accountu olanlar...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

bole bisi demeye hakkın yok cuma 12 de mi ne dagitilmaya baslandi ben 5 te 2 tane aldim yani dikkatli olsaydinizda alsaydiniz..millet 2 gece sabahladi sırf acc alabilmek icin sora kalmayinca sacma sapan seyler solemek yersiz..bisey istiyosaniz fedakarlik edeceksiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yani sen anlamassin benim dedigimi sole diyorum bak

simdi bazilari 2 gece sabahladi bu wow beta acc u icin simdi bu adama sadece 1 tane acc alabilirsin diye sınırlandırma olmaz..neden diyecek olursan bi fedarkarlik etmis uyumamis belki sınavindan belki sagligindan fedakarlik ederek almis sonunda..ben hic takip etmedim sabahlamadim o gun sınavımdan cıkıp eve geldim bi de baktım acc alımı baslamis aldım 2 tane orda 200 tane de alsam kimse bana bisi diyemez..yani ufak bi takiple bile acc alabilirdiniz ama etmediniz alamıyosunuz iste olay bu kadar..yani sen takip etmemissin orda herkes 1tane alsa bile ortada acc kalmazdi wow gibi bi oyunun beta acc alımı acılacak cuma gunu sen bu oyunun acc unu cumartesi ya da pazar gunu alamazsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar tartışmanın bi anlamı yok onemli olan account ı olmayanların fazladan account alanlardan account alabilmesi budur evet fazla acc olan varmı acaba hala arıorum da ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 01 Şubat 2005 01:24 tarihinde demiş ki:

simdi bazilari 2 gece sabahladi bu wow beta acc u icin simdi bu adama sadece 1 tane acc alabilirsin diye sınırlandırma olmaz..neden diyecek olursan bi fedarkarlik etmis uyumamis belki sınavindan belki sagligindan fedakarlik ederek almis sonunda..ben hic takip etmedim sabahlamadim o gun sınavımdan cıkıp eve geldim bi de baktım acc alımı baslamis aldım 2 tane orda 200 tane de alsam kimse bana bisi diyemez..yani ufak bi takiple bile acc alabilirdiniz ama etmediniz alamıyosunuz iste olay bu kadar..yani sen takip etmemissin orda herkes 1tane alsa bile ortada acc kalmazdi wow gibi bi oyunun beta acc alımı acılacak cuma gunu sen bu oyunun acc unu cumartesi ya da pazar gunu alamazsin..

sen de beni anlamamissin ben diorum adam nie bi tane almio gidio 10 tane alio ha neresinde mantık var bunun 40 tane char mi acacak adam ha yalvartmak istiosa acc dilenenleri onu bilemem ama gercekten cimrilik olarak nitelendiriorum bu acc sacmaligini lutfen fazla acci olanlar olmayanlara da versin ne gerek var 10 tane acc hepsiyle birlikte oynayamazki bi insan[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
koma, 01 Şubat 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
said:

sen de beni anlamamissin ben diorum adam nie bi tane almio gidio 10 tane alio ha neresinde mantık var bunun 40 tane char mi acacak adam ha yalvartmak istiosa acc dilenenleri onu bilemem ama gercekten cimrilik olarak nitelendiriorum bu acc sacmaligini lutfen fazla acci olanlar olmayanlara da versin ne gerek var 10 tane acc hepsiyle birlikte oynayamazki bi insan

+1[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

sen de beni anlamamissin ben diorum adam nie bi tane almio gidio 10 tane alio ha neresinde mantık var bunun 40 tane char mi acacak adam ha yalvartmak istiosa acc dilenenleri onu bilemem ama gercekten cimrilik olarak nitelendiriorum bu acc sacmaligini lutfen fazla acci olanlar olmayanlara da versin ne gerek var 10 tane acc hepsiyle birlikte oynayamazki bi insan

SEn bu işin mantığını anlamamışsın cidden sınırlı sayıda account alınıyor dogru ? 10 tane aldıgında 10 kişinin hakkını aldıgıda dogru . Ama gerçeklere bakıcak olursan bir anda account alımında izdiham oldu web sayfası açılmamaya başladı talepten , bunun gerçekleşmesi için 10binlerce kişinin aynı anda siteye girmesi lazım.
Bunca kişinin giriş yaptığı bir ortamda senin gibi web sayfasını takip etmemiş, kamp kurmamış bir oyuncunun rastgele günde 1 2 kere bakarak account alma şansı nedir sence ? Böyle fazla sayıda alan arkadaşlar aslında size iyilik yapıyorlar türk oyunculara dağıtıyorlar sonuçta accountlarını .
Ama dağıtmasa bile o lagde adam kasmış account almış 1 tane de alır 20 tanede kimsede karışamaz bende final beta oyuncusuyum yani oyunu pre-order etmiştim nerdeyse 3 haftadan beri oynuyorum anlaycağın ona rağmen 2 ekstra account aldım 2 arkadaşım için .

Blizzard sayfasında çaık açık belirtmiş zaten first come first served diye bunun ne anlama geldiğini anlamadıysan forumuda dolduramazdın yine alamazdın yani accountu geçmiş olsun , sabredip account alanlara taş atmayalım kendi bahanelerimizden dolayı bu adamlar fazla sayıda account almasa bile size gelene kadar account almsa sırası kimbilir kaç kişi alıcaktı , hiç yoktan Türke gitti accountlar türkler oynuyorlar . İyide yapıyorlar .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 01 Şubat 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
said:
said:

SEn bu işin mantığını anlamamışsın cidden sınırlı sayıda account alınıyor dogru ? 10 tane aldıgında 10 kişinin hakkını aldıgıda dogru . Ama gerçeklere bakıcak olursan bir anda account alımında izdiham oldu web sayfası açılmamaya başladı talepten , bunun gerçekleşmesi için 10binlerce kişinin aynı anda siteye girmesi lazım.
Bunca kişinin giriş yaptığı bir ortamda senin gibi web sayfasını takip etmemiş, kamp kurmamış bir oyuncunun rastgele günde 1 2 kere bakarak account alma şansı nedir sence ? Böyle fazla sayıda alan arkadaşlar aslında size iyilik yapıyorlar türk oyunculara dağıtıyorlar sonuçta accountlarını .
Ama dağıtmasa bile o lagde adam kasmış account almış 1 tane de alır 20 tanede kimsede karışamaz bende final beta oyuncusuyum yani oyunu pre-order etmiştim nerdeyse 3 haftadan beri oynuyorum anlaycağın ona rağmen 2 ekstra account aldım 2 arkadaşım için .

Blizzard sayfasında çaık açık belirtmiş zaten first come first served diye bunun ne anlama geldiğini anlamadıysan forumuda dolduramazdın yine alamazdın yani accountu geçmiş olsun , sabredip account alanlara taş atmayalım kendi bahanelerimizden dolayı bu adamlar fazla sayıda account almasa bile size gelene kadar account almsa sırası kimbilir kaç kişi alıcaktı , hiç yoktan Türke gitti accountlar türkler oynuyorlar . İyide yapıyorlar .

sen benim wowu ne kadar sıklıkla takip ettigim hakkında bi fikrin yok o yuzden yorum yapma ben amerikadaydım orada internete girme şansım olmadı ayrıca benim de arkadaşlarım var sabahlayan onlar nie alamadilar? çünkü herkes gelir de 20 tane alırsa o 10bin kişiden kaçı oyunu oynayabilecek ? ben diorum kullanmican kadar acc alma diorum 2 tane aldın tamam da 20 tane alan var o 20 tane 10 tane alanlar yüzünden ben oynayamiorum ben bu oyunu uzun zamandır bekliorum ve 10 tane acc alanlar yuzunden beta teste girme şansımı kacirdim hem sadece turkler de almio yabancilar da bunu akıl edecek kadar kafaları calisiodur sen diosun atın ölümü arpadan olsun yani turkler almis 20 tane cok ii olmus ne yani yabanci alsa ii olmicakmiydi ? ayrica sabahlayip da 20 tane acc alana sabreden derviş muradina ermiş denmez CİMRİ denir kimbilir o şahsiyetler kac kisinin beta hayallerini yıktı tamam belki ben yine alamicaktim ama sadece kendimi dusunmuorum benden baska 20 acc alan şahsiyetler yuzunden betaya giremeyenler var

[Bu mesaj koma tarafından 01 Şubat 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlarınızdada sizdede bi sakatlık var bekleyipde alamadıysalar :D . Türklere dagıtıldı zaten fazla alınan accountlar forumlra bakarsan çoğu kişinin aldığını farkedersin sadece olaya geç uyanan insanlar kaldı account alamayan .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 01 Şubat 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlarınızdada sizdede bi sakatlık var bekleyipde alamadıysalar :D . Türklere dagıtıldı zaten fazla alınan accountlar forumlra bakarsan çoğu kişinin aldığını farkedersin sadece olaya geç uyanan insanlar kaldı account alamayan .

ben sadece türkler demiorum ki yabancilardan da yapanlar var hem de cimrilik yapıp vermeyenler var sen galiba anlamıyorsun BEN YURT DIŞINDAYDIM ayrica herkesde 512 baglanti ya da mukemmel bilgisayar yok bizim baglanti dusukse bizim ne sucumuz var ayrica alip da "baaak ben 20 aldim sen kac aldin?" deyip de sidik yarıştıranlar var sence acclar icinde bogulanlar varken hic alamayanlari kim dusunuo ? ben diorum cimrilik yapmasalar belki bana da acc düşecekti ha bana duşmese başka bi Allah'ın kuluna duşecekti[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
koma, 01 Şubat 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
said:
Dunedain, 01 Şubat 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlarınızdada sizdede bi sakatlık var bekleyipde alamadıysalar :D . Türklere dagıtıldı zaten fazla alınan accountlar forumlra bakarsan çoğu kişinin aldığını farkedersin sadece olaya geç uyanan insanlar kaldı account alamayan .

ben sadece türkler demiorum ki yabancilardan da yapanlar var hem de cimrilik yapıp vermeyenler var sen galiba anlamıyorsun BEN YURT DIŞINDAYDIM ayrica herkesde 512 baglanti ya da mukemmel bilgisayar yok bizim baglanti dusukse bizim ne sucumuz var ayrica alip da "baaak ben 20 aldim sen kac aldin?" deyip de sidik yarıştıranlar var sence acclar icinde bogulanlar varken hic alamayanlari kim dusunuo ? ben diorum cimrilik yapmasalar belki bana da acc düşecekti ha bana duşmese başka bi Allah'ın kuluna duşecekti

+1[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunu gercekten oynamak isteyenler, gercekten ilgilenenler burada birbirleriyle tanisip konuşuyor.buda demek oluyorki burada acc isteyen herkez bu siteyi takip ediyor. peki bu siteyi acc istemek için her an bir topic ten öbürüne koşan arkadaşlarimiz wow un kendi sitesini neden bu kadar istekli ve heyecanli bir sekilde takip etmediler.herkezin anlayişli olmasi gereken bir nokta bu. kimileri deerli vakitlerinden taviz verip sitenin bashinda sabahladi kimileride tesadüfen yakaladi acc alimini. fakat olay oldu bitti. bunun otesi yok. fakat yanlish anlasşilmasin bu dedigim , mesela ben acc alamadm ve nedeni internet baglantimda sorun vardi. ben ne yapayim. ah yandim bittim wow oynayamicam diye kendimi yipratmam alt tarafi bir oyun sonucta... demek istedigim alanlar almish. herangi bir nedenden dolayi acc alamayan arkadashlarimizin bu tavri bence manasiz. kimse kimseye acc vermek zorunda deil. ,steyen 10 tane isteyen 1 tane alir o ona kalmish.. bir şey bir kez istenir. herkezin forumlarda acc feryatlari atmasi manasiz bence. son olarak butun paticik uyelerine selamlarimla.[signature][hline]There is a war going on..; No one is young any more...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
the-end, 01 Şubat 2005 02:44 tarihinde demiş ki:
bu oyunu gercekten oynamak isteyenler, gercekten ilgilenenler burada birbirleriyle tanisip konuşuyor.buda demek oluyorki burada acc isteyen herkez bu siteyi takip ediyor. peki bu siteyi acc istemek için her an bir topic ten öbürüne koşan arkadaşlarimiz wow un kendi sitesini neden bu kadar istekli ve heyecanli bir sekilde takip etmediler.herkezin anlayişli olmasi gereken bir nokta bu. kimileri deerli vakitlerinden taviz verip sitenin bashinda sabahladi kimileride tesadüfen yakaladi acc alimini. fakat olay oldu bitti. bunun otesi yok. fakat yanlish anlasşilmasin bu dedigim , mesela ben acc alamadm ve nedeni internet baglantimda sorun vardi. ben ne yapayim. ah yandim bittim wow oynayamicam diye kendimi yipratmam alt tarafi bir oyun sonucta... demek istedigim alanlar almish. herangi bir nedenden dolayi acc alamayan arkadashlarimizin bu tavri bence manasiz. kimse kimseye acc vermek zorunda deil. ,steyen 10 tane isteyen 1 tane alir o ona kalmish.. bir şey bir kez istenir. herkezin forumlarda acc feryatlari atmasi manasiz bence. son olarak butun paticik uyelerine selamlarimla.

sen okumuyorsun once yazilanlari artik tekrarlamaktan sıkıldım

1.Neden biri 10 tane 20 tane alsin? bi kac char yetmiomu adam 40 charla birden mi oynucak ?

2.Ben wowu takip ediorum ama bu sitede deil biz arkadaslarla kendi planimizi bile yaptik (oraya hec girmicem) hem ne yani sanki burdaki wow bolumunu takip etsem acc falan mi alacaktim

3. Bir sey bi kez istenir nie herkes 10 tane acc istio ve alio? ben dilenmiorum burda acc herkes 10 tane almis haksizlik diorum alamayanlara kalmio diorum

kardeşm herkes hakettigi kadar alsın biz de hakettigimii alalim ben acc alamadim die bi de wowa ilgi duymuo muamelesi yapilio e tabi önüne gelen 10 acc alirsa bize kalmaz, parayla beta acc satanlari bile gordum

son olarak ben yakarmiorum wow acc alamadim die sadece yapılan adaletsizligi dile getiriorum

beta acc bulamamis butun paticik uyelerine selamlar[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ???
Sosyal ağlarda paylaş

ben kimseyi yargilamiorum. ayrica ben alsaydim 10 tane acc olurda alamayan arkadasim veya burada acc alamayan tanimadigim herangi birine verirdim. olan olmush. hems en beni yanlis anlamisn burada bir haksizlik soz konusu bu dogru. sonucta sınırlı sayida izin verilen acc aliminin bu sekilde tıuketilmesi gercekten de aci. fakat senin dediingibi birbiryle kac acc aldn die sidik yarisi yapan kisilerin disinda inanmiorum elinde piskopat gibi 10-100 acc bulundurdugunu.ben acabilseydm 2 tane alacaktm kendime ve kardesime. ve herangi bir neden den engelden dolay acc alamash arkadashlarin disindakilerydi benim takip etmekle ilgili olan dushuncem. yani sen veya senin gibiler icin deil. mesela adam duymush veya 1-2 kez gormush wow u. ve hicbir caba ve emek harcamadan acc edinmek istio beni bu olay rahatsz edio. yanlish anlasilmak istemem. bende bir madur olarak sennle ayni durumdayım...[signature][hline]There is a war going on..; No one is young any more...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
the-end, 01 Şubat 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
ben kimseyi yargilamiorum. ayrica ben alsaydim 10 tane acc olurda alamayan arkadasim veya burada acc alamayan tanimadigim herangi birine verirdim. olan olmush. hems en beni yanlis anlamisn burada bir haksizlik soz konusu bu dogru. sonucta sınırlı sayida izin verilen acc aliminin bu sekilde tıuketilmesi gercekten de aci. fakat senin dediingibi birbiryle kac acc aldn die sidik yarisi yapan kisilerin disinda inanmiorum elinde piskopat gibi 10-100 acc bulundurdugunu.ben acabilseydm 2 tane alacaktm kendime ve kardesime. ve herangi bir neden den engelden dolay acc alamash arkadashlarin disindakilerydi benim takip etmekle ilgili olan dushuncem. yani sen veya senin gibiler icin deil. mesela adam duymush veya 1-2 kez gormush wow u. ve hicbir caba ve emek harcamadan acc edinmek istio beni bu olay rahatsz edio. yanlish anlasilmak istemem. bende bir madur olarak sennle ayni durumdayım...

ee napalim herkes senin gibi duyarli degil millet 10 tane acc alip oynuim dio ayrica bir ikii kere wowu gormus ve duymus derken BENİ kastediosan sana bisey soliyim ben bu oyunu sonradan duymadim avrupada cikmasini 4 gozle bekliodum cunku WC3 oynadiktan sonra warcraft dunyasina merak sardim ve her gelismesini takip ettim sansima yurt disina ciktigim an acclar dagitilmaya baslanmis naaparsin talih neyse daha fazla devam ettirmeyelim bu anlamsiz tartismayi cunku hep ayni seyler tekrar edilio

20 tane alıp da acc vermeyenleri kınıyorum ama verecek olan varsa teşekkürlerimi sunuyorum herkese ii geceler[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ???
Sosyal ağlarda paylaş

benim sozum takip etmeyenlere. sen takip edip cok ilgilenen bir olarak bunun disinda kaliosn beni yanlish anlama. her neyse bencede daha fazla devam etmesin bu olay. sanada ii geceler. butun paticik uyelerine ii geceler.[signature][hline]There is a war going on..; No one is young any more...
Sosyal ağlarda paylaş

walla ne dıyım aha yazıyom
wermeyen tas olsun tasssss
ısraf gunahtır gunah newerırsenız elınızle o gidersızınle
bugun mumun kardesıne yarınsana
:) yokmu fazla acount_?
beklemekte ısralıyım olanlarda wermemektemı dersınız:)[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...