Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla beta accountu olanlar...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar yabanci siteler subat 4 te dagitmaya baslayacak mis bu da demek oluyo ki en fazla 1 hafta sora beta kapanacak bence hic gerek yok acc falan aramaya hele hele beta acc almayı dusunenleri hic anlayamiyorum gidin avaturk ten onsiparis verin onu bekleyin yani 1 gun oynamak icin bu kadar zahmete girmeye hic degmez..ben su an oyunu yukluyorum ama sadece sistemim kaldıracak mi diye oyuna girince hic bisi yapamayacagimi biliyorum bi kontrolleri ogreniyim sistem kaldiracak mi ona bakiyi undead acacagim icin undead baslangic yerindeki quest veren kisileri vendorlari(varsa) bakmak icin yukluyorum benim baglantim ii oldugu icin yukluyorum yoksa 256 baglantiyla 2-3 gun oynamak hic bisi kazandırmaz..benim mantigim belli zaten en kısa surede lvl 60 olup pvp olayina girmek bu yuzden oyuna alısmayla gecirecek 1 dakikam bile yok bu yuzden cok fedakarlik edip yukluyorum oyunu(2.5 gb) ama su an dusunuyorum keske hic yuklemeye baslamasaydim diye..nasi olsa beta da oynamayi dusunenler oyunu coktan pre-order etmis insanlar kendi dediklerimin tersini yaptım ama yani sole dusunun hadi beri size beta acc verdi oyuna girince ne yapmayı dusunuyosunuz hala betaya girip lvl kasacagini dusunen insanlar var 1 ay once olsa nese diyecem ama beta nin omru en fazla 1 hafta...bunu aklınızdan cıkarmayın..sırf oyuna bakmak icin bu kadar ugrasmayin..bu acc olayi ile ugrastiginiz kadar wow sitelerine girip talent hesaplayici ile kendi karakterinizin nasi olacagini hesaplamak oyun bilgilerini ogrenmek yine baglantiniz ii ise pvp veya pve movie leri indirmek sze 1 hafta oynayacaginiz betadan daha cok yarar saglar bunu unutmayin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Skroce, 31 Ocak 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
Bende fazla acc BURAYA ilk mesaj atana verecem

[Bu mesaj Skroce tarafından 31 Ocak 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]

bana verme :) hehehe[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar fazz acc'si olan birisi varsa bana da versin lütfen.Bir önceki beta testi çanakkale de olduğumdan kaçırdım.Oyunun betasını oynamadan da alıyım mı almıyım mı bilemiyorum.Birileri el uzatırsa sevinirim.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendi açımdan söyliyorum:

MMORPG'leri kolay kolay beyenen biri değilim ve şuan beyeniceğimden emin olmadığım bir oyuna 90 milyon
vermek istemiyorum.ACC'nin de turşusunu kurcak değilim beyenmezsem bende birine vercem.Neyse...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...