sheref Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 madem ki rumsun bırak içinde dursun[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Sensible, 31 Ocak 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Ya neyi savunuyosun şimdi? aklına gelmemiş her alternatif işte zaten arayıp bulması okadar kolay bi topic değil zaten.Bütün alternatifleri de sıralamaya gerek yok. Ayrıca diyen demiş diyeceğini daha ukalalığa gerek varmı? Hahaha ben birşey savunmuyorumki. :) Anlayamadığın için mesajıma açıklama getirdim isteğinin üzerine. Görünen o ki onu da anlayamamışsın. Ne yapalım takdir-i ilahi. Konulara atılan mesajların nasıl ve ne kadar olacağını belirleme işini sana mı verdiler? Yoksa sende mi sivil moderatörlerdensin? :) Mesaj atmadan evel mesajın içeriğini sana söyleyip, senden sıra numarası mı almamız gerekiyordu? Hani şu bankalarda kullanılan cihazlar gibi. Yapacağın işleme göre uygun düğmeye basıp sıra numarası alma eylemi. Haklısın ukalalığa gerek yok. İyisi mi çek kendi fişini, yorma insanı. Hmm düşündüm de sen şimdi bu mesajımı da anlamıyacaksın. Neyse takıl sen, yeterince vakit harcadım sana, hatta fazla bile.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Eh senin seviyen anca bukadar işte.. Hakaret edersin en fazla.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 up[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 puhohauha komik :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar