bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Yada 6-7'şerlikten BJK-FB-GS takımları kurup lig usulü yaparız. Her takım 2 maç yapmış olur, güsel olur.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Toplu intaar saldırısı yapalım[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Kesınlıkle futbol, nukemle mac yapmak ıstıyorum.Adam zagonun yaptıklarına kazanma hırsı dıyordu,gorsun bendekı hırsı.Sag cıkabılecekmı bakalım o mactan :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bisiklet Turu Bisiklet Turu Bisiklet Turu Bisiklet Turu Bisiklet... ehaehe :) Hatta MTB yapacak Patikada bulurum iStte :P Belgrat orman1na giderik topluca :pP[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: jankis, 09 June 2003 12:33 tarihinde demiş ki: şöle geniş bi bowling turnuvası nası olur güzel organize bi şekilde ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) +1 illa bişey olması da gerekmiyo bence, kadıköyde veya taksimde buluşulunur bi yerde oturulunur geyik yapılır tabu falan oynanır..[hline]get bored.. icq: 67083813
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ya beyler paintball kasar biz de bu aralar gidecektikte sıcakta o tulumlarla kasar bi havuz yapın :)
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 deniz / havuz güzel olur kalabalık gider deve güreşi yaparsınız :) sonra resimleri koyarsınız bizde üstünüze istifra ederiz falan[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 izmirde yapılmasını isteyen izmirli paticikliler varsa bizde bi bowling turnuvası yaparız isterseniz egs de fln[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hmmz karting e gelın sonra ben sıe bı kofte yedırıyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 pilarda pilarda... pilarda oynayler... Deniz ve karpuz diyorum daa da bişe demiyorum. Deve güreşi yaparsak Estel le takım oluruz :D[hline]Ben akıllıyım.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Aslında istanbul cemaatiyle beraber mihrimah sultanın çatısını kapatırız süper olur mu. Olur[hline]Ben akıllıyım.
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yamac parasutu:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Home Theaterı olan birinin evine yamanalım. Nevale kapalım, anime izleyelim, sonra da güreşelim. Evet güreşelim. En son o terle beraber su tabancasıyla birbirimiz kovalayalım. Evet...[hline]Ben akıllıyım.
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 dasd gelın tuzlaya takılalım dsa bızım evede gelırsınız :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Berk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bowling taibki[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ben diyorum ki çok havuz diyen var Böyle bir aktivite düzenleyebiliriz Sarıyer sahile gideriz hafta içi nasıl olur güzel olur ?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yok yok en iyisi futbol turnuvası olur. 7şerden 3 takım çıkarsak walla şayane olur. e hade o olmadı yapalım paintball. bu arada duyduuma göre ömerlinin orda çoook ucuzmuşl (tabe oraya gitmek biras kasar) o da olmazsa en iyisi gidip bowlink turnuvası yapmak olur.[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 abi nedne korkuyorsunuz denize gitmekten ya[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ondan diyil ben toplu halde yapılan en sevdiklerimi koydum listeme. 20-30 kişi bunlasr zaevkli olur diye[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 20 30 kişi deniz süper olur plaj voleybolu falan oynanır[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 en ıyısı masa tenısı turnuvası dsad aslında soyle toplu bı alabora ya bınmek lazım ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: WaNTeD, 09 June 2003 23:31 tarihinde demiş ki: istanbulda denm,z nerde olucak ha bi de bu war tabe[hline][i] qu est ce que c'est:viande
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 futbol turnuvasıda kac takım cıkarkı? asanlarıda dusunun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar