devilmycry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yeni çıkan ps2 70004 modeli normal ps2 lerden yüzde 75 daha küçük nerdeyse discman büyüklüğünde kutusunda ambalajında sıfır makine özellikleri yazıyorum garanti belgesi var ama cihaz chipli olduğundan garanti dışıdır PS2 ( PS TWO ) DMS 4 CHİP DAHİLİ NETWORK ADAPTÖR 2 ADET ORJİNAL DUAL SHOCK 2 1 ADET ORJİNAL 8 MB MEMORY CARD 5 ADET DVD KOPYA OYUN FİYAT : 450 MİLYON İST B.EVLERDEYİM GELİP DENEYİP ALABİLİRSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 satma nedenin ne acaba? daha yeni almışsın sanırım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilmycry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 makine sıfırdır bende zaten var ihtiyaç fazlası o yüzden satıyorum hediye geldi çipini taktırdım memory kart aldım satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hediyeyi satıo cih cih cih... :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hehe nickname'inde güzlmis devilmycry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 belki bilerek yazdı ne bilion[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Satılık Blizzard Pakedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ukalalık gibi olmasın da chip taktırdıysan nası ambalajında oluyo[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Chipini taktıktan sonra ambalajına geri koyuyorsun. Chipli ps2 aldığın zaman da ambalajında geliyor ya :-) Maksat ambalajı evin bir köşesinde dursun diyene malın teşviki...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar