Siamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Şimdi ben winamp i açtım şarkı dinlemek için.. ama şarkıyı çalınca error verdi "direct sound driver" ı yüklü deilmiymiş neymiş ama driverların hepsi yüklü.. Ayrıca guitarpro ile uğraşırken MIDI olarak ses geliyo ama mp3 çalarken gelmiyo oyunlardada ses yok sadece midi olarak ses alabiliorum bunun sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 off up pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hmm.Ses kartının markası ve kullandığın işletim sistemi nedir?[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Windows XP ses kartı creative audigy platinum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sorunu çözdüm digital output vermemek lazımmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar