Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 2004 yılından beri çalıştıgım 2004 klasorunun tamamını bu salak program yok etti klasor ile beraber c: üzerinden yok olan bu klasoru ve dosyalar nasıl geri alabilirim?[signature][hline]Sindarin Resurrection Only Power Gaming Only Action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 norton yüklüyse gerigetirme ihtimalin var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=100898[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 chkdsk ve scandisk benim bildigim silmezdi ismi değiştirip bi yere sokardı yanlıs mı biliyorum[signature][hline]Sindarin Resurrection Only Power Gaming Only Action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tahminlerim dogru cıktı chkdsk silmiyor ben c:found.000 die gizli bir klasorun içinde buldum butun arşivi aynı hatayı yaşıan olursa die yazıyorum[signature][hline]Sindarin Resurrection Only Power Gaming Only Action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar