Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep telefonu tavsiyesi

Way

Öne çıkan mesajlar

Bende istedigim sarkiya hemen erismek isteyenlerdenim onun icinde discman'im var. Ama birde fotograf makinesini yuk edinmek istemedim. Telefon oldugu halde genede fotograf makinesi almayi dusunmuyor degilim..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 20 Aralık 2004 02:57 tarihinde demiş ki:
Eyvallah sağol. Ahret soruları devam ediyor
6230a da symbian yüklenebiliyormuş, o zaman 6630 un kamerası dışında ne gibi +ları var? Eski telefonu da vererek 600 milyona 6230 alabiliyorum kvk garantili. Sadece kamerası iyiyse değmez sanki?

Yok böyle birşey. 6230 a symbian falan yüklenemez , mümkünatı dahi o yani .
O yüzden symbianlı istiyosan 6630 :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 20 Aralık 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 20 Aralık 2004 13:29 tarihinde demiş ki:
ben discman taşuırım yanında cd çantamad olur
çünkü istediüğim şarkılara istediğim an erişmek istiyorum
ve Pink Floyd un tüm diskografisi daha henüz bi telefona sığmıyo :) Bİ cd ye dahi sığmıyo hehe

fotoğraf çektiğimde onun kaltieli olmasını isterim
dsüşük resolution lı düşük kaliteli fotoğraf istemem

telefon oplarak sa mesaj atıyım, telefon defteri olsun, bi de telefon etsin

ha bi de alarmı olsun yeter

bundan fazlasını beklemek bir telefondan yanlıştır, demiyorum burda herkes özenti bıdı bıdı
ama göreceğiniz o çoğu kişi o hiper telefonları alanlar hava atmak için alıyolar

çok tanıdığım var 6260 almak istiyen alınca da aman çok büyük sevemdim diye atan
oysa ben - ki artık anladınız nasıl bi ehrif olduğumut elefon konusnuda - 6260 a aşıkl oldum dizaynı yüzünden (özellikleri değil bakın)

ve ucuzladığı zaman almayı düşünüyorum daha iyisini bulamazsam amerikada (seneye amerikaya gidiyorum)

ama şu an telefona bir milyara yakın apra veremem ben, israf başka bişi deil

Tamam haklısın para konusunda hiçbişey diyemem . Ama bı saydgıın özelliklere gelince , bahsettigimiz telefon bahsettiklerinin hepsini iyi bi şekilde yapabiliyor. Sadece fazladan rs-mmc alman gerekecek pink floyd un şarkılarını eklemek için , o kadar.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bende max 650ytl civarı bir telefon almayı düşünüyorum mp3 çalması, fotoğraf çekmesi, kullanışlı ve ergonomik olması benim için önem taşıyor 6600 istemiyorum bu söylediklerime uygun bir telefon önerebilirmisiniz? (650ytlden fazla veya ileride çıkacak telefonları önermemenizi rica ediyorum)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
arkadsalar valla eski bi konu ama 1 aylik uplim dedim yeni alcak arkadaslar icin 6630 alsinlar ben aldim hic te buyu lkdeil vede 420$ a aldim telefonda 1 saat video kaydi falan filan vb birsuru 6600 dan daha farkli tasarim ve icindeki resim gallery fln daha farkli yani cok guzel alcaksaniz alin hic buyuk deil abartmayin bence cok tatli duruor erkek eline bayanlar icin 7610 tavsiyem.. eyer diorsaniz farkli bisi alcam sonyerricson s700i bunlarda 8x zoom vb vb vb birsuru ozelliklidir.[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo
somethins never change

ben 2 sene önce 250 milyona aldığım 3510i den korkunç derecede memnunum herkese tavsiye ederim telefona para harcayanları anlayamıyorum teknoloji hastası olmama rağmen
telefona harcayacağınız paraları çok daha verimli kullanabileceğiniz bir sürü alan var[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

kullandım saydıklarınızın bir coğunu K700i Sasmam .! 41 mb hafıza az gözüküyor ama kullanmayı bildikten sonra cokta iyi buna bakarak vaz geciyorsanız .! Tavsiye ederim[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...