Theo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 SonyEricsson K700i veya milyarliklardan takilirim diyorsan SonyEricsson S700i oldukca guzel telefonlar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bende istedigim sarkiya hemen erismek isteyenlerdenim onun icinde discman'im var. Ama birde fotograf makinesini yuk edinmek istemedim. Telefon oldugu halde genede fotograf makinesi almayi dusunmuyor degilim..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: axedice, 20 Aralık 2004 02:57 tarihinde demiş ki: Eyvallah sağol. Ahret soruları devam ediyor 6230a da symbian yüklenebiliyormuş, o zaman 6630 un kamerası dışında ne gibi +ları var? Eski telefonu da vererek 600 milyona 6230 alabiliyorum kvk garantili. Sadece kamerası iyiyse değmez sanki? Yok böyle birşey. 6230 a symbian falan yüklenemez , mümkünatı dahi o yani . O yüzden symbianlı istiyosan 6630 :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 20 Aralık 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Volfied, 20 Aralık 2004 13:29 tarihinde demiş ki: ben discman taşuırım yanında cd çantamad olur çünkü istediüğim şarkılara istediğim an erişmek istiyorum ve Pink Floyd un tüm diskografisi daha henüz bi telefona sığmıyo :) Bİ cd ye dahi sığmıyo hehe fotoğraf çektiğimde onun kaltieli olmasını isterim dsüşük resolution lı düşük kaliteli fotoğraf istemem telefon oplarak sa mesaj atıyım, telefon defteri olsun, bi de telefon etsin ha bi de alarmı olsun yeter bundan fazlasını beklemek bir telefondan yanlıştır, demiyorum burda herkes özenti bıdı bıdı ama göreceğiniz o çoğu kişi o hiper telefonları alanlar hava atmak için alıyolar çok tanıdığım var 6260 almak istiyen alınca da aman çok büyük sevemdim diye atan oysa ben - ki artık anladınız nasıl bi ehrif olduğumut elefon konusnuda - 6260 a aşıkl oldum dizaynı yüzünden (özellikleri değil bakın) ve ucuzladığı zaman almayı düşünüyorum daha iyisini bulamazsam amerikada (seneye amerikaya gidiyorum) ama şu an telefona bir milyara yakın apra veremem ben, israf başka bişi deil Tamam haklısın para konusunda hiçbişey diyemem . Ama bı saydgıın özelliklere gelince , bahsettigimiz telefon bahsettiklerinin hepsini iyi bi şekilde yapabiliyor. Sadece fazladan rs-mmc alman gerekecek pink floyd un şarkılarını eklemek için , o kadar.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bende o kadar parayi nasil verdigime hala inanamiyorum![signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Niye ?!!?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 6600 tawsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Cermy, 20 Aralık 2004 20:26 tarihinde demiş ki: Niye ?!!? o kadar pahali bir cihaz almayi dusunmuyordumda ondan, ani karar verdim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hmm biaz daha bekleseydin aynı paray bu teli alabilirdini işte.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 arkadaşlar bende max 650ytl civarı bir telefon almayı düşünüyorum mp3 çalması, fotoğraf çekmesi, kullanışlı ve ergonomik olması benim için önem taşıyor 6600 istemiyorum bu söylediklerime uygun bir telefon önerebilirmisiniz? (650ytlden fazla veya ileride çıkacak telefonları önermemenizi rica ediyorum)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 XaYd3r, ne kadar ekmek; o kadar kofte.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hep nokia yazılmış...bence motorola v500,v300 gibi telefonlar çok iyi e398de öle fiyatlarıda aşağıyukarı 600 milyon civarı.hemde nokialardan kat kat iyi.bluetooth,gprs,40-52kbpsye kadar polifonik ses,mp3,müzikçalarivideo kamera daha ne olsun..[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 6600 almayın sakın. bin pişmanım aldığıma.6630 favoridir :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Sx1 al, hem 400 YTL fiyatı var. Paran cebinde kalır.[signature][hline]$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çok hantal sx1[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadsalar valla eski bi konu ama 1 aylik uplim dedim yeni alcak arkadaslar icin 6630 alsinlar ben aldim hic te buyu lkdeil vede 420$ a aldim telefonda 1 saat video kaydi falan filan vb birsuru 6600 dan daha farkli tasarim ve icindeki resim gallery fln daha farkli yani cok guzel alcaksaniz alin hic buyuk deil abartmayin bence cok tatli duruor erkek eline bayanlar icin 7610 tavsiyem.. eyer diorsaniz farkli bisi alcam sonyerricson s700i bunlarda 8x zoom vb vb vb birsuru ozelliklidir.[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben 6600 kullanıyorum ama sen o kadar para verceksen 7610 al bence[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben 2 sene önce 250 milyona aldığım 3510i den korkunç derecede memnunum herkese tavsiye ederim telefona para harcayanları anlayamıyorum teknoloji hastası olmama rağmen telefona harcayacağınız paraları çok daha verimli kullanabileceğiniz bir sürü alan var[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kullandım saydıklarınızın bir coğunu K700i Sasmam .! 41 mb hafıza az gözüküyor ama kullanmayı bildikten sonra cokta iyi buna bakarak vaz geciyorsanız .! Tavsiye ederim[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 en gzli 6600 al istersen sona hafizayi yükseltirsin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 delirdinmi sen ya 6630 alsın en kralı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar