StJoe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Shadowblade ler axe skilline gitmek zorundamidir? axe skill i ne işe yarar? birde genel olarak shadowblade spec i ne olmalıdır?[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sorun şu axe ını nasıl kullanacağına bağlı eğer shadowzerkersan axe ını yüksek tutup criticalı azaltmalısın tam bir shadow blade olmadığım için tam yorum veremeyeceğim ama ben avlamak değilde dalmak istiyorum diyosan axe ını yüksek tut[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sanırım sorunun içeriği şu; la hem maximum hem minmum dmg'i belirliyorsa ve shadowzerker kasacaksak neden axe skiline puan vermemiz gerekiyor? la skili sol eli,axe skili sağ elimi kontrol ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 left axe iki elede dmg arttiriyo belirli lvl larda atiyorum lvl 20 de %20 dmg both hand gibi dmg icin iyi bisi ama nerflendi en son baktigimda pek hosuma gitmedi[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sonuç olarak axe e puan wermemiz gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Gerekmiyor. Şöyle düşün, albion da thrust crush slash var. Shadowblade dede sword we axe var.. eyer axe kulanıcaksan gitmen gerekiyor. Sword san sword gitmen gerekiyor[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 dariel karar ver. gerekiyormu gerekmiyormu? ben o kadar karaktere baktım catacombsda axe yada sw verilmeyen bir template görmedim. sanırım sw yada axe öyle yada böyle bişi vericez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Gerekmiyor dedim, kastettiğim illa axe e vermek gerekmediği. "Sword ada verebilirsin" demeye getirdim. Bu skill lere verilen puanlar sayesinde weapon dmg ın yükseldiğini sağır sultan duydu artık.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Dariel, 09 June 2003 23:20 tarihinde demiş ki: Gerekmiyor dedim, kastettiğim illa axe e vermek gerekmediği. "Sword ada verebilirsin" demeye getirdim. Bu skill lere verilen puanlar sayesinde weapon dmg ın yükseldiğini sağır sultan duydu artık.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. ben sağır sultana kadar kulağı kesik değilim o yüzden bunu sordum zaten... şimdi somut olarak bana şu özelliğini yüzde bilmemnekadar geliştirir fada buna benzer bişey diyebilecek olan biri varsa lütfen yardımcı olsun..[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 sana şöle bişi söliiim eger diosanki criticalcı olcam, adamlara acilcam... genelde tek basima takilcam o zaman critcal a agirlik ver... ama ha diosanki berzerk olcam, gruplarla takilcam, o zaman axe gitcen... [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Axe le Left Axe i karıştırıyorsunuz. Left Axe gidene Shadowzerker diyorlar, bunlar Left Axe i yüksek, critical zayıf adamlar. O adamdada Axe var Shadowblade dede Axe var, yada sword, herneyse..., yani olmak zorunda yoksa caster gibi vurur. Silahta specialize olmamış olur.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar