kingpin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya ben dash a bittim resmen flash in cocukluğu :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya filmin izlenme durumu nedir dünya genelinde bilgisi olan var mı?iyiyse belki bi devam filmi olur.ya tadı kursağımda kaldı bi devam filmi gelse.......[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 valla kimler seslendirdi bilmiyorum da, dash'in öğretmenini şirin baba seslendirmişti orda yarıldım ben.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: theKingpin, 19 Ocak 2005 23:28 tarihinde demiş ki: elastragirl e hasta oldum ya o ne güzelliktir :) +1 sarışın mı beyaz saçlımı karar veremedim o kadın bile o kadar yok[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: GeeM, 22 Ocak 2005 00:22 tarihinde demiş ki: valla kimler seslendirdi bilmiyorum da, dash'in öğretmenini şirin baba seslendirmişti orda yarıldım ben. valla şimdi dikkatımi çekti zuhahaha[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 özür dileyerekten cirit abi sakin gel yaw.. mesaj editleme diye bi seçeneğimiz var, her mesaj attıktan sonra aklımıza gelen şeyi yeni bir mesaj atarak belirtmeyiz burda.. mesajımızı atalı 30 dakkayı geçmemişse ekleme yaparız. bu arada bişi daha.. hemen üstümüzdeki mesajı quote yapmayız.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 a.k.a post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ayıp ya ne postu daha yeni üye oldum sayılır.ben her bölüme gereksiz gereksiz mesaj mı atıyorum.sadece vizyon, masaüstü,nwn,bazende wow ve oyunlarda takılıyorum.post kasmaya çalışsam hepsine girer saçma sapan mesajlar atarım.ayıp[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz [Bu mesaj Cirit tarafından 22 Ocak 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 süperdi.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 film cok guzeldi velet seslerine ragmen.amA VİOLETın(kısmen) o lisesiye kendini begendirmek için tarz deiştirmesi kotu oldu oysa ben saclarının ilk halini cok sevmiştim..YIKILDIM[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! [Bu mesaj irin tarafından 22 Ocak 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 alal ilk haliyle eski halindeki fark nedir ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sacları.[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tekrar izlicem bunu ya.. cidden çok güzeldi. sırf animasyonlar için izlenir. rerere, rarara, pixar pixar çok yaşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kısa animasyon filmleriyle ödüller alan Pixar, bence gelmiş geçmiş en iyi animasyon film yapan şirket... Pek çok kişi Monsters INC.'ı beğenmemişti, bayıldım. Bi kısa animasyon da benden :)) [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif][Bu mesaj Murtaza tarafından 23 Ocak 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Tek kelimeyle müthiş.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 filmin sonlarında kendimden geçmiş dizimi dövüyordum son şrek2 de bu kadar kopmuştum galiba.. adamlar mükemmel, gidip bikaç kez daha izlemem lazım tavşanop[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 şrek 2 dreamworks'ündü, pixar'ın değil. onlar animasyonda bence pixar kadar iyi değiller. acaip yüksek res modeller kullanıyolar, çok gerçekçi oluyo bazen ama pixar'daki ışıklandırma, hareketler, yüz ifadeleri dreamworks'te yok. monsters inc.'te o tek gözlü yaratığa bile ne güzel surat ifadeleri yapmışlardı.. acaip güzeldi monsters inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ben çok beğendim çok güzel filmdi ama neye koptunuz bu kadar? Bi kaç yer komikti ama Shrek 2'de çok çok daha fazla gülmüştüm ben. Yani bence çok komik değildi ama harikaydı, Oscar isteriz! :-)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? [Bu mesaj Eraq tarafından 23 Ocak 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 harikaydı! geç de olsa bugün izledim filmi. mükemmel espriler vardı kırdı geçirdi resmen. esprilerin haricinde animasyondan bahsetmeye gerek bile yok, surat ifadeleri bu kadar başarılı yapılabilir, bu kadar komik şekiller ortaya çıkarılabilir yani. özellikle bebeğin yüz ifadesi ve dash'in (erkek çocuk) koşarken yaptığı her harekette altıma ediyodum nerdeyse. vcd sini alıcam kesinlikle[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 muthis bi film.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bisikletli velet yönetti resmen o nasıl yüz ifadesidir aman yarrabbim yıkıldık zaten[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 dediğiniz kadar iyi bi film diyil.Çok eylenceli demişsiniz son 15 dakka haricinde göze batan bi eylenceli yer yok.Komik dmeişnz 2 3 tane komik yer war 122 dakka lık filmde.Bence derecesi "idare eder" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya türkçe dublajında o bisiklete binen çocuğun sesi müthiş olmuş ya haah süper (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 espirilerin zevkini tam olarak çıkarmak için ing. izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ingilizce dinledm altyazılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar