Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 "ORPHANED LAND konserleri " İSTANBUL: 29 Ocak 2005 / Cumartesi @ KAZABLANKA (ACTION DISCO) Oryantal show Konuk grup: LIL Bilet fiyatı: 25.000.000 TL.(25YTL.) Konser günü: 30.000.000 TL. (30 YTL.) Biletler 31 Aralık itibariyle satış noktalarında. İZMİR: 30 Ocak 2005 / Pazar @ DUNGEON BAR Konuk gruplar: LIL ve COURTYARD İzmir konseri ile ilgili ayrıntılar çok yakında. http://www.hostproductions.com/index-tr.htm http://www.orphaned-land.com/main/olmen.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Of ya süper =) Norra El Noorrraaaa tey tey tey, oh oh yandan Göbek atıcam var ya, iple çekiyorum =) 29 unda İzmir'e gidiyorum, 30 unda İzmir'de giderim heralde konsere[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 gene bi ibrahim tatlises kavırı bekliyoruz kendilerinden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Öss yalan olur böyle giderse :lol:[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 puff istanbul istanbul bu sene bitsin okul valla gidip istanbulda iş bulup çalısıcam yok ankarada bi mok. İşiniz bitince elemanlarla birde ankaraya gönderinde bizde dinleyelim acuk :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 konserde dansöz çıkacak valla doğrudur.. hem ibrahim tatlıses değil erkin koray söyleyecekler, estarabimi söylerler kesin öyle düşünüyorum imkanı olan gelsin konsere derim ben,sonradan pişman olmamak için.. misal olarak 2002 yılındaki blind guardian konserinden 1 gün sonra haberim olup,sonra grubun hastası olmam gibi... ama therion konserinde aynı hataya düşmedim gittim ooh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben bi ara el meod na'ala nın sozlerine enzer sesler çıkarıodum nerdeyse aynısıydı banyoda çok çalısmıstım.çok guzel şarkı ya umarım çalarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu arada kasablanca istanbulun neresine düşüyor fikri olan?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 taksimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gitmemek ayıp oLur..tek kişi gitsemde içimde herzaman 2 kişi oLacak..mucxx[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Demise, 08 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: gitmemek ayıp oLur..tek kişi gitsemde içimde herzaman 2 kişi oLacak..mucxx hehe güzel cevap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yaş sınırı var mı peki?[signature][hline]İmkansız mı? E o zaman?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 izmirdekine orphaned land için değil de courtyard için gidilir diyeyim, siz bana dalmayın[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: venorik_velglarn, 08 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: yaş sınırı var mı peki? öyle bir bilgi yazmıyor telefonla ara bence sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sordum yaş sınırı yok[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 iyi yapmışsın herkes öğrenmiş oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorrowfullMoon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 offff yaw ben gidemicem,nefret ediyorum bu olaydan.ilk gelislerinde izliyebilmistim orphaned land'ı ve ne kadar berbath bi mekan olursa olsun cidden cok güzeldi konser..gidebilicek arkadaslara simdiden ii eglenceler diliyorum,kobi sizin icin bi gobek dansı daha yapar heralde,yossinin saz calısı yokmu helem offf..of yaw of bende gitmek istodum:( biletlerde gayet uygun arkadaslar neolur gidin ve deli eglenin,hem gayet mütevazi herifler tanısın kaynasın bi daha gelsinler:) saol demise..mucxx[signature][hline] take away the world,pity your demise... And I cry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Patiler konserde gorusuruz. NEVEEEERREEEENNDIIIIIIIIINGGG WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!! (izmir)[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 patiden benden başka kimler gidiyor bu konsere?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Para para para :([signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 evet istanbulda 25 ytl izmirde 19 ytl (bira da dahil izmirdekine) olması haksızlık :)[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Az kaldı azz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 selocan izmirde iki hafta önceden alırsan 16.. eğer kapıdan alırsan 23 milyon yani bizde debir şey değişmedi...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ankaraya gelmeyecek olmaları büyük terbiyesizlik ben onlar için tatilin ortasında 10 saat yol gelmeyi göze alabliiorum onlar üstüne para verioz gelmio pes yaw..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ahah cok az kaldi t shirt ler dolaptan cikti biletler cuzdana kondu orphande land albumleri yogun bir sekil dinlenmeye baslandi. war ya bi darbuka getirseler nasil gobek atariz ama :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar