-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bilgiden ses gelmio?[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 detay versene abi ayarlara baktınmı nereleri kontrol ettin fln yardımcı olmaya çalısalım bisde :)[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Evet yetersiz bilgi vermişsin :) Ses kartı bozulmuş olabilir, yerine iyi oturmamış olabilir.Ses kartı driverı hatalı veya uyumsuz olabilir.Bunları bi kontrol et derim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bilgisayardan çakmam ya ses gelmio işte biri yardımcı olsun .. [email protected][signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 :) Böyle kim yardımcı olabilir ki :) Çok boşta her şey En fazla kolonları bilgisayarın arkasındaki yeşil deliğe takıp takmadığını sorabilirim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 soktum onları.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 on boardmu yoksa seskartımıwar??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 boardun içinde sanırım.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ayarlarına baktın mı ses denetim ayarlarına belki ordan kısılmıştır?? çünkü neden böyle bişey diyorum mesela media player veya winamp veya real one player falan hangısı hatırlaamıyorum belkı hepsindedir ordaki sesleri kısınca sessize alınca direk ses denetim ayarlarında dalga özelliğini de kapıyor . bi kontrol et..[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yeni format attım olabilir nerden bakvcaz :=)[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 anakart la ses kartı tümleşik bu yüzden sorun nasıl çözecem.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bios ta onboard sesi aç kapas die bişiler var onlara bak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar