Bronx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sevenlerle münasipse oynamak istiyorum, lütfen benimle oynayınız :p[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Marvel vs Capcom demek istedin dimi ? valla ben bu tip oyunları Garou hariç klavyeyle beceremiyorum hele marvel vs capcom un gamefaq.com dan hareketlerini filan indirmiştim aman allahım bin türlü kombo varmış,zaten vuruşların isimlerini bilmiyorum çıkamadım işin içinden bıraktım[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Bronx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gecenin 3ün saat filan yazmamışım, hayır x-men vs street fighter, marvel bayık oluyo biraz yavaş sanki gibi.. her gece 12 ila 3 arası paticik sörvırında xmvsf oynamak isteyenelri bekliyoruz[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
mdma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben oynarım gelebilirsem cok sevdiğim bir oyundur. ayrıca marvel vs. capom varsa onuda oynayabiliriz. edit marvel vs capcom ile marvel vs street fighter ayrı oyunlardır. ama ikisindede benzer karakterler var. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 31 Ocak 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Marvel Vs. Capcom ve türevlerine 4. aranıyor. Bende gece serverda olurum 4 kişi olalım da güzel güzel oynayalım :).
Öne çıkan mesajlar