Zopik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arıyorum ama henüz bulabilmiş değilim ve acil lazım :-p benim vereceğim herhangi geçerli bir tarihin hangi güne denk geldiğini nasıl öğrenirim php de ? 01.01.2003 ün gün adını öğrenicem mesela .. pazartesi salı hede hödö ... bunu sağlayan bir fonksiyon var mı ? uzun uzun uğraşmak istemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 [code=php]jddayofweek( timestamp );[/code] olabilir mi? ya da [code=php]$date = getdate( timestamp ); $date[weekday][/code] daha fazlası için php.net Ek: kod blokları[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 31 Ocak 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hatta ben de hemen süper şeyler buldum ilgili başlıklar: calender, date ve mcal en güzel fonksiyon [code=php]int mcal_day_of_week ( int year, int month, int day ); // 0 : Saturday [/code][signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende süper bişi yazdım ama çalışmadı. neden? çünkü php 5 teymiş o fonksiyon :-p eyw mumi saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar