horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bereyle set olarak mı geliyolardı?[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 evet tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 5642 posttan soora helal olsn yeni keşfettn :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Dorsia, 23 Ocak 2005 06:38 tarihinde demiş ki: Amerika'ya gönderirsen ben de alırım. Tabii ben sana parayı nasıl gönderirim bilemiyorum. Artık kartı yaklaşık 30 milyon tutar bunun için. Ya burada bu tür şeyler bulunmuyor off...Tabii benim ellerim de donuyor haliyle. Ya çok güzelmiş bunlar helal olsun ellerine sağlık annenin. (Annen di sanırım yapan karışıklık olmasın) evet annem yaptıda amerikaya gönderebileceğimi pek sanmıyorum :) hem senin hemde benim için eziyet olur. ama elimde olsa yapardım mutlaka ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Turuncu da gitti unutun :D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar