CManiac Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yeni oyununu daynasty modunu biraz zorlaştırmışlar. takım kuruyorum rating 99 oluyor ama şampiyonluk çok zor. (bu arada ben bütün maçları sim yapıyorum) Sanırım coaching olayına baya önem vermişler. Sizce başka önemli noktalar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 lol simulate ederek hiçbişi yapamassın çünkü fazla gerçekçi olmuş artık:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 eğer oyun kurmazsan imkansız Klavyenin 1 2 3 4 tuşlarına savunma ve hücum oyunlarını koy o zaman çok zevkli oluyor. Rakibin savunma zaafiyetini bulursan çok güzel oynuyorsun. Mesela SG'leri yavaş PF senden kısa. Pick and roll diyorsun, 4 numaran 3 sayıya kadar çıkıp box ediyo, açığa kaçıyorsun hoppa 4 numara gardın üzerinde. 4 numaran devriliyo içeriye 4 numara rakip geri koşuyo ama zamanında pas verirsen smaçla bitiriyorsun ikisi birden devrileni kovalarsa 3 sayı çekiyorsun. Çok kolay. veya 1'e 1 oyanayan adamın çabuk ise isolation diyorsun herkes adamını alıp uzaklaştırıyor, double teamden yırtıyorsun. ÇOK ZEVKLİ olmuş. yok ööle beleş sayı artık. Savunmada da kullanıyorum ben çokça. alan savunmasında çoğu takım çuvallıyor mesela. Carmelo çok iyi oluyor 1-2 sezon sonra aklınızda olsun ;)[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Slam Dunk contest'te alley oop yapmak nasıl oluyo yırttım kendimi alley oop yapamıyorum. Analog stick flm karıştırıyo Slam Dunk School'da da o klavyede hangi tuşa karşılık belli değil.[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bende sadece duz smaç basabılıyorum :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alessio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 walla yaws bende bi türlü yapamadim alley oop[signature][hline]FM Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 off ball tusu ile[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar