fantasturk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Dizaynist.com. Yıllardır uraşır dururum netle, ultma server ından cs server ına, web tasarımından, irc a her konuda el attım yaptım bişiler. Forumlar açtık ama hayalimde hep dizaynist.com vardı. Allahın izni ile açtım, içerik ve arşiv oluşturmaya çalışıyorum. Yıllardır takip ettiğim sizlere sunmak istedim umarım hakarete uğramam ;) Umarım beğenirsiniz, yakında geliştirmeye devam edeceğim. Saygılarımla Abdullah Önder www.dizaynist.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasturk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ayrıca her forum bölümüne ve portal kısmına modlar alınacaktır. Host bölümü ve web tasarım ile ilgili de eleman alınacaktır. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 başarılar dilerim..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasturk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ayrıca dizaynist olarak her türlü ultima, cs oyunun server desteği yapmaktayız. Sorularınız varsa ve ilgisiz hostlardan sıkıldıysanız ulaşın, bir kazancım (şahsen) yok ama ark.larla ucuza mal etmeye çalışırım. Şu siteyi açmamızın nedeni 5 yıldır host şirketlerinden çektiğim çiledir. En ucuza host sattığımı düşünüyorum, domain işine de gireceeğiz gibi... Takip edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar