MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yaf şu php işlerine giden parayı gördükçe içimde gidiyo. Kurs falan değil, zamanım yok, özel ders veren kurslar var mı? teke tek veya 3-5 kişilik sınıflar.. biraz temelim var. küçük aplikasyonlar yazmışlığımda var.. Ama bayağı ileri götürmek istiyorum. O yoksa bildiğiniz iyi kurslar hangileri?[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 internette php ile ilgili super tutoriallar var her yapmak istedigin seyi hatta daha once yapip anlatanlar var. sadece ingilizce thats all:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 PHP herhalde tek kursa mursa gitmenizin gerekmedigi dil. Dunyadaki en kolay dil olarak falan ilan edilmeli kesinlikle. Hafif bir C alt yapin varsa, 4-5 saatte cozersin PHP yi. 2. gunde de `ileri` gidersin :)[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sharky fazla ileri gitme :D bu arada PHP manualin TR si eksik çevrilmiş ve TR karakterler bozuk biri bi kaynak tavsiye etsede bizde arama işkencesinden kurtulsak[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kurs olarak dersen hay bilge adamına diecen ama orası var :D www.bildeadam.com burdan grafik web tasarıma bakarsan gereken bilgiyi alırsın .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Gerçi bu konuda bende bir bozukluk var ama yinede yazayım :) Herhangi bir programlama kitabını alıp roman gibi okuyup sonra projelerimi faaliyete geçirme gibi bir huyum var benim. Genelde oturup öğrenmeye başlamadan önce zaten aklımda birşeyler oluyor. Programlama deneyimimde küçük denecek yaştan beri var. Geri kalan sadece okumak oluyor. Okudukça kafamda projenin algoritması php (ya da hangi dilse onun) kodlarına dönüşüyor. İzlenesi bir film gibi :) Denemenizde fayda var. Epey işe yarıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar