Elderon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Merhaba.. imesh ve kazaa'ya şirket networkunden bağlanılmamasını istiyorum ama portlarını bilmiyorum ve nasıl yapabileceğimi biri anlatırsa çok memnun olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 baglansin herkes ya neden kisitliyorsunki. sirkette cani sikilmistir herkesin calismaktan.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 değil mi? dial up kullanıcısı 52 bilgisayarlı ve nerdeyse bütün işlerini internet üzerinden yapan bir şirkette 5 kişinin aynı anda imesh & kazaa'dan download yapması nasıl bir felç yaratıyor tahmin edebiliyormusun? (şirketin bulunduğu yerde cable yok ADSL başvurusu yapıldı fakat beklemedeyiz.. ISDN'de pek sağlıklı gelmedi).. onun içni yorum yerine lütfen sadece nası yapabileceğimi yazarsanız sevinirim teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Zati internet bağlantısı palşıldığına göre LAN var. bir kişi indirsin LAN dan dağıtsın bölece bant yememiş olur (Conn durumda beklemekte bant yiyo)! internete çıkan makineye bağlı bir makine çalıştır sonra internet e çıkan makinde NETSTAT ı command ın altında çalıştır görürsün portları zati[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: [Bu mesaj sldsnake tarafından 10 June 2003 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: sldsnake, 10 June 2003 15:36 tarihinde demiş ki: Zati internet bağlantısı palşıldığına göre LAN var. bir kişi indirsin LAN dan dağıtsın bölece bant yememiş olur (Conn durumda beklemekte bant yiyo)! internete çıkan makineye bağlı bir makine çalıştır sonra internet e çıkan makinde NETSTAT ı command ın altında çalıştır görürsün portları zati[hline] işte sorunda burda başlıyor herkes aynı tür müzik dinlemedeğinden herkes farklı farklı şarkılar indiriyor diğer insanlar pc başında spazm falan geçiriyorlar.. netstat yazdım ama mail serverindan tut bir sürü ip ve port çıktı hangisi olduğunu çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar