Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server

mxzr

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
servermi goctu benmi giremiom[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
lvl:70
server:xigenon 3
weapon: +10/100 dual shard
Armor: Full Chitin Shell Rouge
Np:9xxxxx
Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Mesaj tarihi:
geldi server
hepinizi deatmatch e beklioru[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Server artık anti stabilete olayını aştı yani bundan fazla göçen server görmedim. Bence bu şifre sistemi kaldırılsın çünkü zaten bilenler giriyor girmek isteyenlerde foruma üye oluyorlar. Aklıma başka sorun yaratacak bir şey gelmiyor madem tek ekstra yazılım o sorun onda demektir.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Mesaj tarihi:
tjugt ole diyosun ama biri senin nickle girip ana avrat sovse sora nolucak bunlarida dusun şifre sistemi guzel ve gerekli gocmeler de minumuma inecektir zamanla eminim...[signature][hline]
Retired Cla.Jackal on Dv
Uçan Kaz Cintonick on Pati
Mesaj tarihi:
sifre sistemide buglu ak 47 de[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
Mesaj tarihi:
İyide cintonik bunu yapmak istese yine yapar ne olacak yani. Alır benim nicke yakın bi nick saydırır çıkar. Sonuçta bunu engellemenin bir yolu yok. Bunun sadece kişiylede alakası yok şimdiki sistemde isteyen başına fire yazdırıp oyuna girip sövebilir. Kimsede böyle biri fire da varmıydı demez ne biçim klan üyelerine bak falan der. Neyse aklı fesata çalışanlar için böyle çözümler yetersiz kalır zaten.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Mesaj tarihi:
said:
mxzr, 31 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
sifre sistemide buglu ak 47 de

begenmeyen oynamaz zorla degil hiç birşey..[signature][hline]
Retired Cla.Jackal on Dv
Uçan Kaz Cintonick on Pati
Mesaj tarihi:
sende buglusun[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
Mesaj tarihi:
hangimiz buglu değilizki :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
  • Yeni Oluştur...